Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Skoda Octavia leasing

Brugte skoda octavia

Gratis babypakke

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke. Ring ind og bestil en tid til din gratis rådgivning eller book online nu.

Læs mere

Få en plante

Hos Maul Biler A/S har vi derfor valgt at udskifte vores konventionelle chokoladeæsker med Spirens grønne gaver, som du får som en tak for, at du handler ny bil hos os.

Få en gratis togbillet

Nu skal du bare høre! Med internettets nye muligheder er bilmarkedet blevet mere dynamisk på tværs af hele Danmark. Vi tilbyder derfor dig en gratis togbillet i forbindelse med køb af bil.

Lease en brugt Skoda Octavia

 
 
 
*Der tages forbehold for tastefejl.

Forsikring af din Skoda Octavia

Skræddersyet forsikring igennem Gjensidige til din leasing bil

Priser fra

kr. 431 kr./md.

– Ansvarforsikring

– Kaskoforsikring

– Fri kilometer

– Gratis reparation af stenslag

– Dækning af ekstraudstyr op til 30.000 kr. 

– Dækning eventuelle ting på trækkrog 

-Redningshjælp i udlandet

-Retshjælp

Vejhjælp
Årlig 395 kr.
Mdr. 33 kr.
 
 
 
Glasforsikring
Årlig 695 kr.
Mdr. 58 kr.
 
 
 
Førerpladsdækning
Årlig 245 kr.
Mdr. 21 kr.
 

Vejhjælp dækker i Danmark og hele Europa:

 • Starthjælp
 • Punktering
 • Hjulskift
 • Fritrækning
 • Bugsering
 
 
 

Forsikringen dækker skader på bilens ruder. Ved udskiftning af forruden gælder en selvrisiko på 1.000 kr. Derudover dækkes:

 • Spejlglas samt spejlhus
 • Lygteglas samt lygtehus
 • Panorama glastag er ikke dækket af glasforsikringen (kasko)
 
 
 

Forsikringen dækker hvis føreren af bilen kommer til skade (fx solouheld), og der ikke er en modpart. Forsikringen dækker:

 • Behandlingsudgifter
 • Varigt mén
 • Erhvervsevnetab
 • Svie og smerte
 • Tabt arbejdsfortjeneste
 • Forsørgertab
 
 
 

Fri kilometer

Hos Gjensidige skal du ikke tænke på, hvor mange kilometer du kører. Din forsikring vil nemlig altid være med fri kilometer.

Ingen prisstigning

Hos Gjensidige er det ingen prisstigning forbundet med eventuelle skader.

Gratis reparation af stenslag

Er du også træt af stenslag? Bare rolig hos Gjensidige er reparation af stenslag altid gratis.

Udarbejdet i samarbejde med

Leasing forsikring

Historien om Skoda Octavia

En del af Skoda familien

ŠKODA OCTAVIA har været på markedet over 60 år siden produktionsstarten. De første enheder i dette legendariske modelprogram rullede fra produktionslinjen på fabrikken i Mladá Boleslav i januar 1959. 

I midten af ​​1990’erne kom den første moderne version af OCTAVIA’er som kørte direkte ind i danskernes hjerte. 

For 60 år siden forbedrede det fremtrædende ‘OCTAVIA’ navn ŠKODA-porteføljen for første gang. Det faktum, at navnet stammer fra det latinske ord ‘octavia’ var ikke tilfældigt. Udtrykket betyder ‘den ottende’ – den daværende nykommer var mærkets ottende model siden Anden Verdenskrig såvel som den ottende ŠKODA med den moderne uafhængige affjedring til alle hjul, som producenten havde introduceret i 1933.

Skoda Octavia elsket af mange

I januar 1959 rullede den første to-dørs ŠKODA OCTAVIA af linjen ved hovedfabrikken i Mladá Boleslav, hvor den i de første uger af produktionen blev fremstillet sammen med sine forgængere, Š 440 og Š 445. 

Under motorhjelmen fandt man hos OCTAVIA en robust firecylindret 1,1-liters motor med en effekt på 29,4 kW (40 hk), som blev overført til baghjulene via en fire-trins gearkasse. 

Den havde en tophastighed på 110 km / t og et gennemsnitligt brændstofforbrug på 7,7 l pr. 100 km. 

Det attraktive, flydende krops design var imponerende, ligesom dens køreegenskaber. Tekniske innovationer som forakslen med spiralfjedre og en torsionsstangsstabilisator gav OCTAVIA en høj kørekomfort og behagelig håndtering. 

Introduktionen af asymmetriske forlygter i løbet af 1959 gav en stigning i aktiv sikkerhed. Samme år lancerede ŠKODA også en mere kraftfuld variant – OCTAVIA SUPER – der pralede af en 1,2-liters motor med en effekt på 33 kW (45 hk). 

På biludstillingen i Geneve den 10. marts 1960 blev der premiere på den sportslige ŠKODA OCTAVIA Touring Sport (TS) variant, der ankom med en øget effekt på 37 kW (50 HK). 

ŠKODA fremsatte TS til godkendelse af International Automobile Federation (FIA) til brug i løb og rally i kategorien for umodificerede vejbiler. Efter godkendelse var vejen fri for to-dørs, der kunne nå hastigheder på op til 130 km / t, for at komme ind i motorsportsverdenen. Med klassesejre i 1961, 1962 og 1963 sikrede OCTAVIA TS et hattrick på Monte Carlo Rally.

To-dørs varianten blev fortsat produceret indtil 1964 – den sidste enhed rullede fra linjen i Mladá Boleslav den 11. april 1964. 

ŠKODA lancerede det helt nye sortiment af 1000/1100 MB modeller med et unibody-design og en bagmonteret motor som direkte efterfølger. Den sidste OCTAVIA COMBI forlod anlægget i Kvasiny den 21. december 1971. I alt 360.000 OCTAVIA’er blev fremstillet mellem 1959 og 1971.

I 1966 udgjorde den robuste og pålidelige OCTAVIA også det tekniske grundlag for den første bil designet og bygget i New Zealand: TREKKA var resultatet af et tæt samarbejde med den tjekkiske bilproducent og havde en forkortet version af OCTAVIA SUPER’s chassis som base . Det populære multifunktionelle køretøj betragtes som en af forgængerne til ŠKODAs nuværende udvalg af SUV’er.

En del af VW Group

Senest inden debut af den første nye generation af OCTAVIA var modelnavnet blevet synonymt med hele mærket. I 1992 – kort efter ŠKODA var blevet en del af Volkswagen Group – startede udviklingen på en helt ny bil, der gik tilbage til det legendariske modelnavn. 

På en moderne, teknisk platform skabte teamet, ledet af den daværende designchef Dirk van Braeckel, karrosseri med et umiskendeligt design. OCTAVIA hatchback med en stor bagklap debuterede 4. april 1996 og imponerede straks med et højt niveau af aktiv og passiv sikkerhed. Med en bagagerumskapacitet på 528 til 1.328 liter pralede bilen særligt generøst. 

I marts 1998 blev den endnu mere rummelige OCTAVIA COMBI, som var særlig succesrig i Europa, føjet til sortimentet; den første firehjulsdrevne variant fulgte i 1999. I november 2010 var der solgt 970.000 hatchbacks og mere end 470.000 ejendomme fra første generation af OCTAVIA.

Denne succes blev toppet af anden generation af ŠKODA OCTAVIA, som blev bygget mellem 2004 og 2013, hvor 1,6 millioner kunder valgte hatchback og 900.000 ejendom. 

Ud over et endnu højere anvendelsesniveau imponerede denne generation med mange tekniske innovationer, især benzinmotorer med direkte indsprøjtning og den automatiske dobbeltkoblings transmission (DSG). 

I dag udgør tredjegenerations OCTAVIA rygraden i ŠKODA AUTOs portefølje. Den er fremstillet siden november 2012 og fik en omfattende opdatering i 2017. Mere end 2,5 millioner kunder har allerede valgt denne generation af OCTAVIA.

ŠKODA OCTAVIA etablerede sig selv på mange markeder for længe siden. Tallet på omkring 6,5 millioner køretøjer produceret siden 1959 er en imponerende demonstration af dette.

En Skoda er bygget til at holde i mange år – og din bil er ingen undtagelse. Dog kan det ikke undgås, at delene på din Skoda bliver lidt og skal udskiftes eller repareres, efterhånden som den bliver ældre. Ofte kan disse regninger komme som lidt af en overraskelse, der nogle gange kan forstyrre ens privatøkonomi en smule. Vælger du et service- og reparationsabonnement kan du undgå disse bekymringer, da du derigennem kender din månedlige omkostning som dækker alt fra service til evt reparationer. Som en lille bonus kan du, såfremt du vil sælge din bil i fremtiden overdrage dit service- og reparationsabonnement til den fremtidige køber.

Brugte Skoda Octavia

Skoda Octavia - en bil med plads til hele familien (og lidt til)

Skoda Octavia  er en praktisk og brugervenlig bil – den er bilen, der favner det hele. I din Skoda Octavia får du en fornuftig bil, hvor der er plads til hverdagens eventyr med stor rummelighed og god brændstof økonomi.

Økonomi og kapacitet

I den nye Skoda Octavia får du en bil med både god brændstof økonomi og stor kapacitet. Skoda Octavia  er kører op mod 21,3 km/L og har et enormt bagagerum på hele 640 liter. Derfor egner Skoda Octavia  sig også rigtig godt som den fornuftige økonomiske og rummelige familiebil.

Shift by Wire-system

I den nye Skoda Octavia tilbydes du DSG automatisk transmission, styret af et Shift by Wire-system, så Driving Mode Select elektronisk. DSG-automatgearets håndtag erstattes i den nye Skoda Octavia af et nyt kontrolmodul med en lille kontakt, der giver føreren mulighed for at vælge køremodus nemt og behageligt – og så har denne nye funktion også en parkerings-mode knap.

Smarte LED-lygter

Den nye Skoda Octavia introducerer muligheden for fuld LED Matrix forlygter med et LED-modul til nærlys samt et til fjernlys. Og selvfølgelig har Skoda Octavia ligeledes fuld LED-baglygter med dynamiske indikatorer.

Skoda Octavia - sikkerhedsudstyr

I den nye Skoda Octavia forbedres passagersikkerheden med hele 9 airbags. Og så kommer Skoda Octavias øgede passagersikkerhed også til udtryk i Octavia nye avancerede køreassistentsystemer så som kollisionsundgåelsesassistent, drejeassistent og udgangsadvarsel. 

Skoda Octavia - Head-up Display

I Skoda Octavia har du nu mulighed for at få installeret Head-up skærmen som ekstraudstyr. Head-up skærmen i den nye Skoda Octavia har aldrig været set i en Skoda før i denne Skoda Octavia. Skærmen projicerer vigtig information som for eksempel din aktuelle kørehastighed, navigationsinstruktioner, registrerede trafikskilte eller førerassistentsystemer direkte på forruden af Skoda Octavia.

Bestil tilbud

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Få et forsikringstilbud

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på