Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

NISSAN QASHQAI 2022

Nissan Qashqai 2021 priser

Nissan Qashqai 2022 - Leasing priser

Læs mere

Nissan Qashqai 2021 farve (4)

1,3 Mild hybrid Visia

Fra KR: 3.795 ,-/MD.

Nissan Qashqai 2021 mål

1,3 Mild hybrid Aut. Acenta

Fra KR: 4.295 ,-/MD.

Nissan Qashqai 2021 farve

1,3 Mild hybrid Aut. Tekna

Fra KR 4.995 ,-/MD.

*Billedet er af en Nissan Qashqai Tekna+

Gratis babypakke

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke. Ring ind og bestil en tid til din gratis rådgivning eller book online nu.

Få en plante

Hos Maul Biler A/S har vi derfor valgt at udskifte vores konventionelle chokoladeæsker med Spirens grønne gaver, som du får som en tak for, at du handler ny bil hos os.

Få en gratis togbillet

Nu skal du bare høre! Med internettets nye muligheder er bilmarkedet blevet mere dynamisk på tværs af hele Danmark. Vi tilbyder derfor dig en gratis togbillet i forbindelse med køb af bil.

Den fortrukne suv

Nu kan du godt begynde, at glæde dig til introduktionen af den tredje generation af danskernes mest foretrukne SUV Nissan Qashqai 2022. Rundt omkring på de europæiske veje er man nu i gang med at teste prototyperne af den nye model. Dette gør man for at sikre at Nissan kan leve op til kundernes forventninger til en kompakt SUV. Du vil kunne finde den nye Nissan Qashqai på de danske vejen i 2021. 

Nissan Qashqai 2022 vil tage udgangspunkt i sin position som værende pioner og benchmark for mange andre bil i mellem-crossover segmentet i Europa siden 2007. Igennem det stærke samarbejde der er imellem Nissan og Renault , vil man opleve i den nye Nissan Qashqai kunne opleve en række nyere avanceret teknologier og general nytænkning. 

Den nuværende model kom på markedet i Europa i 2014 og har sidenhen solgt mere end 1 million modeller siden introduktionen. 

Den nye Nissan Qashqai bygger på de grundlæggende værdier som vi kender fra den nuværende model, men den vil blive indpakket i et fornyet design og drivlinerne er også blevet videreudviklet, så de giver en øget kvalitet og forbedret køreoplevelse, som du normalt kun vil finde i luksuriøse biler.

Ligesom de tidligere generationer er den nye Nissan Qashqai designet på Nissan Design Center Europa i London. Den tekniske udvikling har været ledet af Nissans tekniske center i Europa som befinder sig i Cranfield, Bedfordshire i England.

Interiør

Målene på den nye Nissan Qashqai 2022

Hvilken farve passer dig bedst?

Eksteriør

Værd at vide om Nissan Qashqai

Nedenfor vil du kunne se eksempler på de lækre nye features du finder i den nye Nissan Qashqai 2022

Den nye Qashqai udstyres også med næste skridt af ProPILOT førerassistent systemet, hvilket giver en forbedret førerassistance i større omfang. Det kaldes ProPILOT med Navi-link. Og det vil nedsætte træthed og stress under kørslen samtidig med, at det er meget intuitivt at bruge. Styresystemet og kameraer opdaterer konstant bilens position og sikrer, at den forbliver i midten af banen samtidig med, at den holder den fastsatte hastighed og afstand til den forankørene.

I den nye Qashqai har ingeniørerne udviklet et avanceret forlygte system, der tilpasser lysstrålen i forhold til vejens beskaffenhed og andre kørere. Lysstrålen er inddelt i 12 individuelle elementer, der hver især deaktiveres, når der kommer en modkørende bil. Takket være dette system kan der fastholdes et kraftigere lys, uden at det forstyrrer den modkørende billist.

Den samlede bagagekapacitet er steget med over 50 liter fra den foregående generation, dels takket være, at last gulvet er sænket med 20 mm.

Den nye Nissan Qashqai 2022 vil være den første model hos Nissan, der får Nissan innovative e-POWER system i Europa. Det nye system fra Nissan vil give dig som bruger af bilen en oplevelse af at kører elbil, da bilen er drevet af en elektrisk motor. e-POWER er bygget af et højtydende batteri og en drivline, der er integreret med en benzinmotor, samt en generator, inverter og en motor. I de fleste hybridbiler vi kender i dag, drives bilen af en elmotor og en benzinmotor. Dette er ikke tilfældet i den nye e-POWER motor, da denne ikke drives af benzinmotoren. Benzinmotoren giver udelukkende energi til opladning af batteriet.

Som med de to foregående generationer kom designet til den helt nye Nissan Qashqai ud af Nissans European Design Studio i London, Storbritannien.

Den nye Nissan Qashqai 2022 har stadig dens karakteristiske design, tredje generation blot mere muskuløs, skarp og moderne.

Udvendigt er Qashqai’s forbedrede kropsholdning mere målrettet med fremtrædende skulderlinjer, en udvidet akselafstand og imponerende 20-tommer alufælge, hvilket et noget nyt for Nissan Qashqai.

Bilens akselafstand er steget med + 20 mm og den samlede længde steget + 35 mm. Der er en marginal stigning i højden (+ 25 mm), og bredden er steget + 32 mm for forbedret tilstedeværelse på vejen.

Forenden på ​​den helt nye Qashqai har en forstørret Nissan V-Motion-grill, i krom med en sekundær pinstripe af satinkrom for at understrege dens præcision. Dette flankeres af slanke, avancerede LED-matrix-forlygter med kørelys med boomerang-signatur. 

Belysningen foran på den nye Qashqai er blevet forbedret fra den tidligere model til at have et slankere, skarpere design takket være brugen af ​​LED-teknologi.

Fra siden fremstår den nye Qashqai mere atletisk og dynamisk med en enkelt ‘hurtig linje’, der rammer gennem bilen fra forsiden til bagenden, hvilket giver en meget vandret tilstedeværelse til bilen, men også formidler en følelse af dynamik.

Den nye Qashqai vil være tilgængelig i 11 kropsfarver med fem tofarvede kombinationer, hvilket skaber 16 variationer at vælge imellem.

Den nye Qashqai tilbyder et avanceret infotainment-system med en bred portefølje af tjenester inklusive ubesværet integration af smartphones, WiFi i bilen til op til syv enheder og NissanConnect Services, en dedikeret app, som du kan connecte din bil og telefon.

Den større 9 ” NissanConnect-skærm med højere opløsning er en digital gateway til navigations-, underholdnings- og køretøjsindstillinger og er kompatibel med både Android Auto® og Apple CarPlay®, med trådløs Apple CarPlay®.

En ny high-definition, fuldt elektronisk 12,3 tommer TFT multi-informationsskærm tilbyder et konfigurerbare layout til visning af navigations-, underholdnings-, trafik- eller køretøjsinformation, alt styret fra en ny drejeknap på rattet. En traditionel “Kiriko” -skåret glasstruktur føjes også til TFT’s digitale baggrund – et hit af Nissans japanske DNA.

En innovativt ny 10,8-tommers Head-Up Display (HUD) giver den største billedstørrelse i segment. Navigation, førerhjælp og vejinformation projiceres på forruden inden for førerens synsfelt.

Home-to-car er kompatible med Google Assistant og Amazon Alexa-enheder. Systemet understøtter en bred vifte af kommandoer, herunder chaufførers mulighed for at sende destinationer til bilens navigation ved at tale med deres smarte enhed, hvilket minimerer den tid, der kræves til at indtaste destinationen.

Via smartphone-appen NissanConnect Services er køretøjsstyringsfunktioner tilgængelige, såsom horn og lys, samt låsning af døren. Smarte alarmer kan også indstilles inklusive hastighed, tid og zone med app underretninger, hvis køretøjet overskrider de indstillede parametre.

Bruger du ikke telefons navigation, kan du få adgang til et 3D-kort og live trafik, som inkluderer avancerede navigationsfunktioner såsom over-the-air kortopdateringer, trafikforhold i realtid, Google Street View og brændstofpriser. Dør-til-dør-navigation er også tilgængelig via appen

Ofte stillede spørgsmål

Ja, den nye Nissan Qashqai kommer som 2WD- og 4WD varianter, samt som 6-trins manuel eller ny Xtronic-transmission og ren elektrisk motorkørsel takket være e-POWER.

4WD vil kun være tilgængelig på 156 hk Xtronic-modeller. Et nyt 4WD-kontrolsystem og drivselecter er mere intuitivt og intelligent og tilpasser sig til eksterne forhold med fem kørselsformer – Standard, ECO, Sport, Sne og Off-Road.

Ja, den er kompatibel med både Android Auto® og Apple CarPlay®, med trådløs Apple CarPlay®.

Ja, det er muligt er få træk til den nye Nissan Qashqai 2022.

Længde

mm

4425 (+35)

Højde

mm

1635 (+10)

Brede

mm

1838 (+32)

Hjulafstand

mm

2666 (+20)

Bestil tilbud

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestil tilbud

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.