Barnevognsguide – Er der plads til en barnevogn i en Skoda Scala?

Står du og overvejer en Skoda Scala som din næste bil, og er du i tvivl om, hvorvidt der er plads til en barnevogn? Svaret i vores barnevognsguide er ja – det er der! I Skoda Scala får du et bagagerum på 467 liter, hvilket giver dig ret meget bagagerum for pengene. Ved at skille barnevognen (Arden Denmark Supreme Plus) ad, kan du fint få plads til den i en Scala. I Skoda Scala er der gjort rigtig meget ud af at skabe god komfort til alle bilens passagerer. Du får blandt andet rigtig fin benplads og loftshøjde. En Skoda Scala er altså et rigtig godt valg som en familiebil til dig, der vægter god plads i bilen, hvor du altså sagtens kan få plads til både barnevogn og familiemedlemmer, men som også tænker lige dét ekstra over økonomien, og derfor gerne vil have meget bil for pengene.

Bagagerum: 467 liter.

Læs mere Skoda Scala her.

Slide op på billedet og se om barnevognen kan være der​

Skoda Scala - er der plads til en barnevognSkoda Scala - er der plads til en barnevogn

Skal jeg hjælpe med at finde din næste bil?

Mathias Schaadt-Hansen

Far til Alfred

61438202


Hvis du gerne vi have lidt mere plads - Kan du overveje disse

Brug vores barnevognsguide som en hjælp

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige tur. Vi har lavet en barnevognsguide, som består af en række videoer, hvor vi har testet, hvorvidt der er plads til en barnevogn i din drømmebil.

Hos Maul Biler tilbyder vi en gratis rådgivning og sørger for at hjælpe dig godt igennem beslutningsprocessen ved at give dig det store overblik, når du og familien skal vælge jeres nye bil.

Tilbuddet er for både førstegangsforældre og for de mere garvede, der venter endnu et familiemedlem. Og du får selvfølgelig en hyggelig babypakke med, hvor vi har samlet lidt gode sager til dit barn.

Hvilken barnevogn har vi brugt i barnevognsguiden?

Barnevognen vi bruger i vores barnevognsguide er en Arden Denmark Supreme Plus fra Pixizoo.  Med Supreme Plus fra Arden Denmark kan du kombinere luksusfaktoren med dit nye barnevognskøb. Denne kvalitetsbarnevogn i et smukt og tidsløst design har plads til ét barn. At æstetikken er på plads, betyder heldigvis ikke, at du går glip af de mange forskellige praktiske funktioner – tværtimod. Barnevognen kan blandt andet lægges helt ned, så dit barn uden problemer kan snuppe sig en lur, når trætheden melder sig. Læs mere om Arden Supreme plus her.