Barnevognsguide – er der plads til en Baby Jogger i en Skoda Fabia hatchback?

Står du og overvejer en Skoda Fabia hatchback som din næste bil, og er du i tvivl om, hvorvidt der er plads til en barnevogn (Babyjogger)? Svaret i vores barnevognsguide er ja. Men som du kan se i vores anden barnevognsguide, bliver det en smule trængt med en Arden Supreme i Skoda Fabia hatchbacks 330 liters bagagerum. Et rigtig godt alternativ kunne derfor være en Baby Jogger, som du kan købe hos Pixizoo.

En Skoda Fabia hatchback er en rummelig bil, hvor der er fin plads til en Baby Jogger i bagagerummet. Overvejer familien at købe en Skoda Fabia hatchback, er det værd at bemærke, at hvis I gerne vil have en barnevogn med på tur, så skal I, som det blev vist i vores anden barnevognsguide, lægge et sæde ned i bilen. (NB! Vi har kun testet med en barnevogn med det store liggemål og ikke en med et mindre liggemål). Derimod kan I godt få plads til en Baby Jogger i en Skoda Fabia hatchback uden at lægge et sæde ned. Skoda Fabia hatchback er altså en fin bil til den lille familie, der ønsker plads til en vogn på størrelse med en Baby Jogger, og som desuden gerne vil have en bil, der egner sig til praktisk bykørsel såvel som landevejskørsel.

Bagagerum: 330 liter.

Læs mere Skoda Fabia hatchback her.

Slide op på billedet og se om barnevognen kan være der​

Barnevognsguide - Skoda fabia hatcbackBarnevognsguide - Skoda fabia hatcback

Skal jeg hjælpe med at finde din næste bil?

Mathias Schaadt-Hansen

Far til Alfred

61438202


Hvis du gerne vi have lidt mere plads - Kan du overveje disse

Brug vores barnevognsguide som en hjælp

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige tur. Vi har lavet en barnevognsguide, som består af en række videoer, hvor vi har test hvorvidt der er plads til en barnevogn i din drømmebil.

Hos Maul Biler tilbyder vi en gratis rådgivning og sørger for at hjælpe dig godt igennem beslutningsprocessen ved at give dig det store overblik, når du og familien skal vælge jeres nye bil.

Tilbuddet er for både førstegangsforældre og for de mere garvede, der venter endnu et familiemedlem. Og du får selvfølgelig en hyggelig babypakke med, hvor vi har samlet lidt gode sager til dit barn.

Hvilken barnevogn har vi brugt i barnevognsguiden?


Med City Elite 2 fra Baby jogger kan du være sikker på, at der er taget gode forbehold for dit barns sikkerhed i vognen. Samtidig er der også tænkt på et højt niveau af komfort til den lille passager såvel som til forældrene. Hvis modellen ser bekendt ud, så er den god nok, for City Elite 2 er en opdateret udgave af den velkendte City Elite. Vognen har et rummeligt sæde med plads til ét barn.

Takket være fempunktsselen med de tilhørende beskyttelsespuder kan dit barn sidde rart og trygt, hvad enten det har brug for at ligge ned eller fortrækker at sidde op. Når barnet ligger ned er benstøtten med til at gøre luren ekstra behagelig. Faktisk kan ryglænet kan indstilles i flere forskellige trin og kan derfor lægges næsten hele vejen ned.

Dertil kommer, at parkeringsbremsen på siden af vognen sørger for, at barnet er sikker i vognen – både hvis det ligger og blunder sødt eller er vågen og siddende under de mere nysgerrighedsvækkende dele af turens rute. Du kan begive dig ud hvor end i landet du vil, for med de modstandsdygtige gummihjul og affjedring på alle dæk kan du køre derudaf, uanset om du er en storbymus eller nyder at bevæge dig ud i nogle af naturens mere udfordrende omgivelser. I ekstra vanskeligt terræn kan forhjulet låses om nødvendigt.

Mange smarte funktioner

Du skal ikke bekymre dig om vejrudsigten, for kalechen stof er med UV 50+, og til de mere regnfulde dage kan du tilkøbe et regnslag. Er man den praktiske type, er det måske værd at vide, at vognen let kan pakkes sammen i et snuptag – og så endda kun med én hånd. Vognen vejer i sig selv 11,5 kg og en smart sikkerhedslås sørger for at holde sammen på vognen, som ikke fylder ret meget i bagagerummet eller i det lille hjem.’

Har du brug for lidt oppakning til turen, eller skal du handle ind undervejs, så er der god mulighed for opbevaring i vognens indkøbskurv, der kan bære op til 4,5 kg. Til forældrenes fordel kan vognens håndtag let justeres ved hjælp af to knapper, og igennem et kighul i kalechen kan du som en ekstra bonus let se til dit barn undervejs. Supplerer du vognen med et tilkøb af lift eller autostol, så kan den bruges helt fra dit barn er spæd. Gør du brug af liften, vil din indre æstetiker uden tvivl nyde godt af, at stoffet her kan pilles helt af, hvilket giver et clean look. Du kan fortsætte med at bruge vognen frem til at barnet vejer 22 kg, og dette er målt og godkendt efter EN-standard.