fbpx
Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Skoda Fabia Hatchback Barnevognsguide

vi, hos maul biler, hjælper dig

Leder du også efter en barnevogn til en lille bil?

Står du og overvejer en Skoda Fabia hatchback som din næste bil, og er du i tvivl om, hvorvidt der er plads til en barnevogn (Babyjogger)? Svaret i vores barnevognsguide er ja. Men som du kan se i vores anden barnevognsguide, bliver det en smule trængt med en Arden Supreme i Skoda Fabia hatchbacks 330 liters bagagerum. Et rigtig godt alternativ kunne derfor være en Baby Jogger, som du kan købe hos Pixizoo.

En Skoda Fabia hatchback er en rummelig bil, hvor der er fin plads til en Baby Jogger i bagagerummet. Overvejer familien at købe en Skoda Fabia hatchback, er det værd at bemærke, at hvis I gerne vil have en barnevogn med på tur, så skal I, som det blev vist i vores anden barnevognsguide, lægge et sæde ned i bilen. (NB! Vi har kun testet med en barnevogn med det store liggemål og ikke en med et mindre liggemål). Derimod kan I godt få plads til en Baby Jogger i en Skoda Fabia hatchback uden at lægge et sæde ned. Skoda Fabia hatchback er altså en fin bil til den lille familie, der ønsker plads til en vogn på størrelse med en Baby Jogger, og som desuden gerne vil have en bil, der egner sig til praktisk bykørsel såvel som landevejskørsel.

Læs mere Skoda Fabia hatchback her.

Barnevognsguide - Skoda fabia hatcback
Barnevognsguide - Skoda fabia hatcback

Barnevogn

Bilen kan rumme en Baby Jogger barnevogn. 

Bagagerum

Skoda Fabia Hatchback har et bagagerum på 330 liter. 

Babypakke

Du kan få en babypakke ved booking af rådgivning. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon +45 86 52 00 33 

Skal vi hjælpe dig med din næste bil?

Mathias Schaadt-Hansen

Far til alfred // konceptudvikler af forældreuniverset

“Tanken om forældreuniverset, kom da jeg selv i september måned 2020 blev far for første gang. Her dukkede der lynhurtigt en masse spørgsmål op som jeg synes var svære, at få svar på. Derfor skabte vi forældreuniverset”

Brug vores barnevognsguide som en hjælp

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige tur. Vi har lavet en barnevognsguide, som består af en række videoer, hvor vi har testet, hvorvidt der er plads til en barnevogn i din drømmebil.

Hos Maul Biler tilbyder vi en gratis rådgivning og sørger for at hjælpe dig godt igennem beslutningsprocessen ved at give dig det store overblik, når du og familien skal vælge jeres nye bil.

 

Tilbuddet er for både førstegangsforældre og for de mere garvede, der venter endnu et familiemedlem. Og du får selvfølgelig en hyggelig babypakke med, hvor vi har samlet lidt gode sager til dit barn.

Hvilken barnevogn har vi brugt i barnevognsguiden?

Barnevognen vi bruger i vores barnevognsguide er en Arden Denmark Supreme Plus fra Pixizoo.  Med Supreme Plus fra Arden Denmark kan du kombinere luksusfaktoren med dit nye barnevognskøb. 

 

Denne kvalitetsbarnevogn i et smukt og tidsløst design har plads til ét barn. At æstetikken er på plads, betyder heldigvis ikke, at du går glip af de mange forskellige praktiske funktioner – tværtimod. Barnevognen kan blandt andet lægges helt ned, så dit barn uden problemer kan snuppe sig en lur, når trætheden melder sig. Læs mere om Arden Supreme plus her.

Brug for mere plads?

Vi kan anbefale Skoda Fabia Combi og Nissan Qashqai, hvis du ønsker en bil med lidt mere plads. 

Skoda Fabia

530 liter bagagerum

Nissan Qashqai

430 liter bagagerum

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på