Fiat 500 - Er der plads til en barnevogn?

Fiat 500- Er der plads til barnevogn?

Har du også overvejet, om der er plads til en barnevogn i en Fiat 500?

Så kan denne guide måske hjælpe dig. Vi har nemlig igennem vores barnevognsguide testet en række små biler og igennem den fundet frem til, hvilken lille bil med plads til barnevogn du eventuelt kan vælge.

Med kun 185 liter i bagagerummet er Fiat 500 måske ikke den oplagte lille bil med plads til en barnevogn, men vælger du at kombinere den med en Baby Jogger fra Pixizoo kan det faktisk sagtens lade sig gøre! 

I Fiat 500 kan du altså få plads til barnevogn, samtidig med at du kan tøffe ret stilet rundt på vejene. Fiat 500 har nemlig et stilrent design, der får dine med-billister til at kigge sig over skulderen, når du kører forbi dem. Fiat 500 er altså valget for jer, der gerne vil have en bybil med plads til en barnevogn, og som man kan finde plads til de fleste steder i bybilledet. 

Bagagerum: 185 liter.

Slide op på billedet og se om barnevognen kan være der​

part0000021Fiat 500 - Er der plads til en barnevogn?

Skal jeg hjælpe med at finde din næste bil?

Mathias Schaadt-Hansen

Far til Alfred

61438202


Hvis du gerne vil have lidt mere plads - Kan du overveje disse

Brug vores barnevognsguide som en hjælp

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige tur. Vi har lavet en barnevognsguide, som består af en række videoer, hvor vi har testet, hvorvidt der er plads til en barnevogn i din drømmebil.

Hos Maul Biler tilbyder vi en gratis rådgivning og sørger for at hjælpe dig godt igennem beslutningsprocessen ved at give dig det store overblik, når du og familien skal vælge jeres nye bil.

Tilbuddet er for både førstegangsforældre og for de mere garvede, der venter endnu et familiemedlem. Og du får selvfølgelig en hyggelig babypakke med, hvor vi har samlet lidt gode sager til dit barn.

Hvilken barnevogn har vi brugt i barnevognsguiden?

Med City Elite 2 fra Baby jogger kan du være sikker på, at der er taget gode forbehold for dit barns sikkerhed i vognen. Samtidig er der også tænkt på et højt niveau af komfort til den lille passager såvel som til forældrene. Hvis modellen ser bekendt ud, så er den god nok, for City Elite 2 er en opdateret udgave af den velkendte City Elite. Vognen har et rummeligt sæde med plads til ét barn.

Takket være fempunktsselen med de tilhørende beskyttelsespuder kan dit barn sidde rart og trygt, hvad enten det har brug for at ligge ned eller fortrækker at sidde op. Når barnet ligger ned, er benstøtten med til at gøre luren ekstra behagelig. Faktisk kan ryglænet kan indstilles i flere forskellige trin og kan derfor lægges næsten hele vejen ned.

Dertil kommer, at parkeringsbremsen på siden af vognen sørger for, at barnet er sikker i vognen – både hvis det ligger og blunder sødt, eller er vågen og siddende under de mere nysgerrighedsvækkende dele af turens rute. Du kan begive dig ud, hvor end i landet du vil, for med de modstandsdygtige gummihjul og affjedring på alle dæk kan du køre derudaf, uanset om du er en storbymus eller nyder at bevæge dig ud i nogle af naturens mere udfordrende omgivelser. I ekstra vanskeligt terræn kan forhjulet låses om nødvendigt.

Mange smarte funktioner

Du skal ikke bekymre dig om vejrudsigten, for kalechens stof er med UV 50+, og til de mere regnfulde dage kan du tilkøbe et regnslag. Er man den praktiske type, er det måske værd at vide, at vognen let kan pakkes sammen i et snuptag – og så endda kun med én hånd. Vognen vejer i sig selv 11,5 kg og en smart sikkerhedslås sørger for at holde sammen på vognen, som ikke fylder ret meget i bagagerummet eller i det lille hjem.

Har du brug for lidt oppakning til turen, eller skal du handle ind undervejs, så er der god mulighed for opbevaring i vognens indkøbskurv, der kan bære op til 4,5 kg. Til forældrenes fordel kan vognens håndtag let justeres ved hjælp af to knapper, og igennem et kighul i kalechen kan du som en ekstra bonus let se til dit barn undervejs. Supplerer du vognen med et tilkøb af lift eller autostol, så kan den bruges helt fra dit barn er spæd. Gør du brug af liften, vil din indre æstetiker uden tvivl nyde godt af, at stoffet her kan pilles helt af, hvilket giver et clean look. Du kan fortsætte med at bruge vognen frem til at barnet vejer 22 kg, og dette er målt og godkendt efter EN-standard.