Barnevognsguide – Er der plads til en barnevogn i en Nissan X-trail?

Står du og overvejer en Nissan X-trail som din næste bil, og er du i tvivl om, hvorvidt der er plads til en barnevogn? Svaret i vores barnevognsguide er ja. I Nissan X-trail får du et bagagerum på 565 liter og ved at skille barnevognen (Arden Denmark Supreme Plus) ad, kan du få plads til den.

Nissan X-trail er med sin formidable rummelighed et oplagt valg til børnefamilien! Nissan X-trail har et stort og rummeligt bagagerum, hvor der uden tvivl er plads til en barnevogn, som I også kan se i vores barnevognsguide. Foruden det store bagagerum er der rigtig god plads inde i kabinen, og både forældre og børn kan sidde med rigtig god komfort. Nissan X-trail betegnes som en af de store SUV’er, hvilket betyder, at man naturligvis også får en god højde på bilen og et godt udsyn. Nissan X-trail er altså en bil med rigtig mange fordele, hvor én af dem er, at der tydeligt er plads til en barnevogn!

Bagagerum: 565 liter.

Læs mere Nissan X-trail her.

Slide op på billedet og se om barnevognen kan være der​

Barnevognsguide - Nissan x-trailBarnevognsguide - Nissan x-trail

Skal jeg hjælpe med at finde din næste bil?

Mathias Schaadt-Hansen

Far til Alfred

61438202


Hvis du gerne vi have lidt mere plads - Kan du overveje disse

Brug vores barnevognsguide som en hjælp

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige tur. Vi har lavet en barnevognsguide, som består af en række videoer, hvor vi har testet, hvorvidt der er plads til en barnevogn i din drømmebil.

Hos Maul Biler tilbyder vi en gratis rådgivning og sørger for at hjælpe dig godt igennem beslutningsprocessen ved at give dig det store overblik, når du og familien skal vælge jeres nye bil.

Tilbuddet er for både førstegangsforældre og for de mere garvede, der venter endnu et familiemedlem. Og du får selvfølgelig en hyggelig babypakke med, hvor vi har samlet lidt gode sager til dit barn.

Hvilken barnevogn har vi brugt i barnevognsguiden?

Barnevognen vi bruger i vores barnevognsguide er en Arden Denmark Supreme Plus fra Pixizoo.  Med Supreme Plus fra Arden Denmark kan du kombinere luksusfaktoren med dit nye barnevognskøb. Denne kvalitetsbarnevogn i et smukt og tidsløst design har plads til ét barn. At æstetikken er på plads, betyder heldigvis ikke, at du går glip af de mange forskellige praktiske funktioner – tværtimod. Barnevognen kan blandt andet lægges helt ned, så dit barn uden problemer kan snuppe sig en lur, når trætheden melder sig. Læs mere om Arden Supreme plus her.