Barnevognsguide – er der plads til en barnevogn i en Nissan Leaf?

Står du og overvejer en Nissan Leaf som din næste bil, og er du i tvivl om, hvorvidt der er plads til en barnevogn? Svaret i vores barnevognsguide er ja. I Nissan Leaf får du et bagagerum på 435 liter og ved at skille barnevognen (Arden Denmark Supreme Plus) ad, kan du få plads til den.

Nissan Leaf er familiebilen til jer, der på én og samme tid går op i at passe på miljøet og gerne vil have god plads til en barnevogn og familiemedlemmer. Der er nemlig plads til barnevogn til familiens guldklump i en Nissan Leaf. Samtidig får I en bil med god rummelighed og komfort inde i bilen. Nissan Leaf er desuden en 100% elbil, hvilket giver jer lave driftsomkostninger og nul udledning. Det er både godt for familiens økonomi og for miljøet. Så hvis I søger en miljøvenlig bil, der samtidig har fin plads til en barnevogn, skal I helt sikkert overveje en Nissan Leaf!

Bagagerum: 435 liter.

Læs mere Nissan Leaf her.

Slide op på billedet og se om barnevognen kan være der​

Barnevognsguide - Nissan leafBarnevognsguide - Nissan leaf

Skal jeg hjælpe med at finde din næste bil?

Mathias Schaadt-Hansen

Far til Alfred

61438202


Hvis du gerne vi have lidt mere plads - Kan du overveje disse

Brug vores barnevognsguide som en hjælp

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige tur. Vi har lavet en barnevognsguide, som består af en række videoer, hvor vi har testet, hvorvidt der er plads til en barnevogn i din drømmebil.

Hos Maul Biler tilbyder vi en gratis rådgivning og sørger for at hjælpe dig godt igennem beslutningsprocessen ved at give dig det store overblik, når du og familien skal vælge jeres nye bil.

Tilbuddet er for både førstegangsforældre og for de mere garvede, der venter endnu et familiemedlem. Og du får selvfølgelig en hyggelig babypakke med, hvor vi har samlet lidt gode sager til dit barn.

Hvilken barnevogn har vi brugt i barnevognsguiden?

Barnevognen vi bruger i vores barnevognsguide er en Arden Denmark Supreme Plus fra Pixizoo. Med Supreme Plus fra Arden Denmark kan du kombinere luksusfaktoren med dit nye barnevognskøb. Denne kvalitetsbarnevogn i et smukt og tidsløst design har plads til ét barn. At æstetikken er på plads, betyder heldigvis ikke, at du går glip af de mange forskellige praktiske funktioner – tværtimod. Barnevognen kan blandt andet lægges helt ned, så dit barn uden problemer kan snuppe sig en lur, når trætheden melder sig. Læs mere om Arden Supreme plus her.