Barnevognsguide – er der plads til en barnevogn i en Nissan Qashqai?

Står du og overvejer en Nissan Qashqai som din næste bil, og er du i tvivl om, hvorvidt der er plads til en barnevogn? Svaret i vores barnevognsguide er ja. I Nissan Qashqai får du et bagagerum på 430 liter og ved at skille barnevognen (Arden Denmark Supreme Plus) ad, kan du få plads til den.

Nissan Qashqai blev i 2019 kåret til danskernes foretrukne bil. En Qashqai er til familien, der ønsker en bil med god rummelighed og god komfort, men samtidig ønsker en bil, der nemt kan køres rundt i inde i byen. Nissan Qashqai har nemlig et slankt design, som gør den fordelagtig til bykørsel, så hvis I bor inde i byen, er den et godt bud på en familiebil til jer. Og som du netop har set, så er det muligt at få plads til en barnevogn i bagagerummet på en Nissan Qashqai!

Bagagerum: 430 liter.

Læs mere om Nissan Qashqai

Slide op på billedet og se om barnevognen kan være der​

Barnevognsguide - Nissan QashqaiBarnevognsguide - Nissan Qashqai

Skal jeg hjælpe med at finde din næste bil?

Mathias Schaadt-Hansen

Far til Alfred

61438202


Hvis du gerne vi have lidt mere plads - Kan du overveje disse

Brug vores barnevognsguide som en hjælp

Når du og dit barn skal ud i verden sammen, så kan det rette køretøj være med til at gøre en forskel på jeres daglige tur. Vi har lavet en barnevognsguide, som består af en række videoer, hvor vi har testet, hvorvidt der er plads til en barnevogn i din drømmebil.

Hos Maul Biler tilbyder vi en gratis rådgivning og sørger for at hjælpe dig godt igennem beslutningsprocessen ved at give dig det store overblik, når du og familien skal vælge jeres nye bil.

Tilbuddet er for både førstegangsforældre og for de mere garvede, der venter endnu et familiemedlem. Og du får selvfølgelig en hyggelig babypakke med, hvor vi har samlet lidt gode sager til dit barn.

Hvilken barnevogn har vi brugt i barnevognsguiden?

Barnevognen, vi bruger i vores barnevognsguide er en Arden Denmark Supreme Plus fra Pixizoo.  Med Supreme Plus fra Arden Denmark kan du kombinere luksusfaktoren med dit nye barnevognskøb. Denne kvalitetsbarnevogn i et smukt og tidsløst design har plads til ét barn. At æstetikken er på plads, betyder heldigvis ikke, at du går glip af de mange forskellige praktiske funktioner – tværtimod. Barnevognen kan blandt andet lægges helt ned, så dit barn uden problemer kan snuppe sig en lur, når trætheden melder sig. Læs mere om Arden Supreme plus her.