Topuddannet personale og autoriseret Skoda og Nissan værksted.

Hos Maul Biler er det vigtigt for os, altid at kunne yde den bedste service. Derfor stræber vi efter at have nogle af de bedste pladesmede klar til at hjælpe dig videre. 

Vi har noget af branchens nyeste udstyr indenfor skadesreparationer og alle skader vil altid blive lavet indenfor de standarder, som Skoda og Nissan sætter for at du som kunde kan bibeholde fabriksgarantien.  

Dine fordele:

*Den gratis lånebil er inkl. 100 km. pr dag og ex. brændstof. Derudover er der en selvrisiko på 5.000 kr. Du har dog mulighed for at tilkøbe dig 0 kr i selvrisiko for et tillæg på 75 kr. pr dag, dog maksimalt 500 kr. for hele lejeperioden. OBS! Dette aftales ved bestilling af lånebilen.

Vi går altid langt for vores kunder

Klik på billedet for at se det tilhørende certifikat

Ofte stillede spørgsmål

Tilbyder i gratis lånebil?

Ja. Hos Maul Bilers pladeværksted stiller vi altid en gratis lånebil til rådighed.

Den gratis lånebil er inkl. 100 km. pr dag og ex. brændstof. Derudover er der en selvrisiko på 5.000 kr.

Du har dog mulighed for at tilkøbe dig 0 kr i selvrisiko for et tillæg på 75 kr. pr dag, dog maksimalt 500 kr. for hele lejeperioden. OBS! Dette aftales ved bestilling af lånebilen.

Hvad gør jeg, hvis jeg har en skade?

Har du en kaskoforsikring, kan du ofte kører på det værksted du ønsker, når skaden er anmeldt hos dig forsikringselskab. Er der en en erstatningsansvarlig modpart, skal du få modparten til at henvende sig direkte til deres forsikringsselskab.

Husk altid at oplyse det værksted du vælger, hvilken forsikringselskab du har.

Det ofte sådan, at hvis der er en selvrisiko forbundet med skaden, vil du modtage en opkrævning fra dit forsikringselskab efterfølgende, når de har afregnet skaden med det valgte værksted.

Kan jeg selv vælge, hvilket værksted jeg ønsker at bruge?

Ja. Som kunde har du altid mulighed for at vælge det værksted du mener er det rette til at lave din bil. Kontakt dog altid dit forsikringselskab inden du laver aftaler med det valgte værksted.