Topuddannet personale og autoriseret skadeværksted/pladeværksted

Hos Maul Biler er det vigtigt for os, altid at kunne yde den bedste service. Derfor stræber vi efter at have nogle af de bedste pladesmede klar til at hjælpe dig videre fra vores skadeværksted/pladeværksted.

Vi har noget af branchens nyeste udstyr inden for skadesreparationer, og alle skader vil altid blive lavet indenfor de standarder, som Skoda og Nissan sætter, for at du som kunde kan bibeholde fabriksgarantien.  

Derfor skal du vælge vores skadeværksted/pladeværksted:

*Den gratis lånebil er inkl. 100 km. pr. dag og ekskl brændstof. Derudover er der en selvrisiko på 5.000 kr. Du har dog mulighed for at tilkøbe dig 0 kr. i selvrisiko for et tillæg på 75 kr. pr dag, dog maksimalt 500 kr. for hele lejeperioden. OBS! Dette aftales ved bestilling af lånebilen.

Indhent gratis tilbud på reparation af alle typer skader.

Har du som mange andre været så uheldig at få en skade på din bil, som du desværre ikke kan få dækket af, hverken din forsikring eller modparten. Eller har du bare lige brug for at vide om det kan betale sig at anmelde skaden i.f.t din selvrisiko og evt. præmieforhøjelse?

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud på din skade.

Jeg står klar til at hjælpe dig

Thomas Nielsen

Pladeværkstedschef

87932466


Mail: tn@maulbiler.dk

Vi går altid langt for vores kunder

3 fordele ved vores skadeværksted/pladeværksted

Hjælp til skadesanmeldelse

Vi kender det alle skaden er sket på bilen, og man er usikker på, hvor og hvordan man anmelder skaden. Hos Maul Biler står vi klar til at hjælpe dig videre. Hvor end du ringer eller kontakter os via en af de ovenstående kontaktformular, står en af vores dygtige medarbejder klar til guide dig videre i processen.

Gratis lånebil

En skade eller et uheld kommer ofte på det mest ubelejlige tidspunkt. Derfor ved vi naturligvis, hvor vigtigt det er for dig at være hurtigt kørende igen. Derfor tilbyder vi en gratis lånebil*, når du har din bil på vores skadeværksted/pladeværksted.

*Den gratis lånebil er inkl. 100 km. pr. dag og ekskl brændstof. Derudover er der en selvrisiko på 5.000 kr. Du har dog mulighed for at tilkøbe dig 0 kr. i selvrisiko for et tillæg på 75 kr. pr dag, dog maksimalt 500 kr. for hele lejeperioden. OBS! Dette aftales ved bestilling af lånebilen.

Tæt samarbejde med alle forsikringsselskaber

Hos Maul Biler forsøger vi altid at have et tæt samarbejde med de forskellige forsikringsselskaber. Det betyder vi altid kan hjælpe dig videre, når uheldet er ude. Benyt vores kontaktformular eller ring direkte til os på 86520033.

Skal du have skiftet din forrude?

Har du været så uheldig at få et stenslag, står vores skadeværksted/pladeværksted klar til at hjælpe dig. Vi er nemlig uddannet i at udskifte forruder, samt reparerer stenslag. En af de fordele du har ved at vælge vores skadeværksted/pladeværksted, når du skal have skiftet forruden er at vi kalibrerer den efterfølgende for dig. Dette betyder, at alle de sikkerhedssystemer som ofte er forbundet med din forrude stadig fungere. Hvis man ikke foretager sådan en kalibrering, kan bilens kamera/sensor måle forkert (Gælder naturligvis kun de biler som har den type sikkerhedsudstyr)

Hvem skal vælge

værksted for din bil?

Har du været så uheldig at være ude for at trafikuheld eller er din bil blevet skadet? Ja så er det faktisk ikke ligegyldigt, hvem du får til at udbedre skaden. Det kan nemlig nogle gange har stor betydning for din bils sikkerhed, hvordan skadeværksted/pladeværkstedet reparerer din bil. Crash test afsløre nemlig, at biler der ofte er repareret ud fra forældede vejledninger ikke er lige så sikre ved en evt ny kollision. 

Nogle forsikringsselskaber anvender et forudbestemt værksted, og det er desværre ofte en udbredt misforståelse, at du ikke selv må vælge, det skadeværksted/pladeværksted der passer dig. Når du tager skeen i egen mund, og vælge et skadeværksted/pladeværksted der passer dig, har du også bedre mulighed for at sikre dig det skadeværksted/pladeværksted lever op til dine forventninger. Hos Maul Biler er du garanteret, at vi altid arbejder ud fra de nyeste vejledninger vi modtager fra fabrikanterne, og vi vil altid sørger for at have den nye viden indenfor området. 

På vores skadeværksted/pladeværksted er vores pladesmede uddannet i at udbedre alle former for trafikskader, hvilket gør vi er kvalificeret til at udbedre alle skader på alle bilmærker. Vælger du Maul Biler, kan du altid være sikker på, at vi så vidt muligt anvender originale reservedele og udfører et korrekt pladearbejde.

Klik på billedet for at se det tilhørende certifikat

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør jeg, hvis jeg har en skade?
Har du en kaskoforsikring, kan du ofte kører på det værksted du ønsker, når skaden er anmeldt hos dig forsikringselskab. Er der en en erstatningsansvarlig modpart, skal du få modparten til at henvende sig direkte til deres forsikringsselskab.

Husk altid at oplyse det værksted du vælger, hvilken forsikringselskab du har.

Det ofte sådan, at hvis der er en selvrisiko forbundet med skaden, vil du modtage en opkrævning fra dit forsikringselskab efterfølgende, når de har afregnet skaden med det valgte værksted.

Kan jeg selv vælge, hvilket værksted jeg ønsker at bruge?

Ja. Som kunde har du altid mulighed for at vælge det værksted du mener er det rette til at lave din bil. Kontakt dog altid dit forsikringselskab inden du laver aftaler med det valgte værksted.

Tilbyder i gratis lånebil?

Ja. Hos Maul Bilers pladeværksted stiller vi altid en gratis lånebil til rådighed.

Den gratis lånebil er inkl. 100 km. pr dag og ex. brændstof. Derudover er der en selvrisiko på 5.000 kr.

Du har dog mulighed for at tilkøbe dig 0 kr i selvrisiko for et tillæg på 75 kr. pr dag, dog maksimalt 500 kr. for hele lejeperioden. OBS! Dette aftales ved bestilling af lånebilen.