Pladeværksted

Har du brug for hjælp?

Thomas - Værksted

Thomas Nielsen

Pladeværkstedschef

Dine 3 fordele

Derfor skal du vælge skadeværksted/pladeværksted

Gratis vejhjælp
Tæt samarbejde med alle forsikringsselskaber
Hos Maul Biler forsøger vi altid at have et tæt samarbejde med de forskellige forsikringsselskaber. Det betyder vi altid kan hjælpe dig videre, når uheldet er ude. Benyt vores kontaktformular eller ring direkte til os på 86520033.
Gratis sundhedstjek - Nissan Micra
Hjælp til skadesanmeldelse
Vi kender det alle. Skaden er sket på bilen, og man er usikker på, hvor og hvordan man anmelder skaden. Hos Maul Biler står vi klar til at hjælpe dig videre. Om end du ringer eller kontakter os via en af de ovenstående kontaktformular, står en af vores dygtige medarbejdere klar til at guide dig videre i processen.
Nissan Micra - Gratis lånebil
Gratis lånebil
En skade eller et uheld kommer ofte på det mest ubelejlige tidspunkt. Derfor ved vi naturligvis, hvor vigtigt det er for dig hurtigt at være kørende igen. Derfor tilbyder vi en gratis lånebil*, når du har din bil på vores skadeværksted/pladeværksted. *Den gratis lånebil er inkl. 100 km. pr. dag og ekskl. brændstof. Derudover er der en selvrisiko på 5.000 kr. Du har dog mulighed for at tilkøbe dig en selvrisiko på 0 kr. i for et tillæg på 75 kr. pr dag, dog maksimalt 500 kr. for hele lejeperioden. OBS! Dette aftales ved bestilling af lånebilen.

Topuddannet personale og autoriseret skadeværksted/pladeværksted

Hos Maul Biler er det vigtigt for os, altid at kunne yde den bedste service. Derfor stræber vi efter at have nogle af de bedste pladesmede klar til at hjælpe dig videre fra vores skadeværksted/pladeværksted.

Vi har noget af branchens nyeste udstyr inden for skadesreparationer, og alle skader vil altid blive lavet indenfor de standarder, som Skoda og Nissan sætter, for at du som kunde kan bibeholde fabriksgarantien.  

*Den gratis lånebil er inkl. 100 km. pr. dag og ekskl brændstof. Derudover er der en selvrisiko på 5.000 kr. Du har dog mulighed for at tilkøbe dig 0 kr. i selvrisiko for et tillæg på 75 kr. pr dag, dog maksimalt 500 kr. for hele lejeperioden. OBS! Dette aftales ved bestilling af lånebilen.

Derfor skal du vælge vores skadeværksted/pladeværksted:

Autoriseret Skoda og Nissan værksted

Mulighed for gratis* erstatningsbil i reparationsperioden

Topmoderne udstyr

Reparationer lavet efter Skoda- og Nissan-standarder.

Alt fra karosseriskader til stenslag.

Rådgivning om skadeanmeldelse.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør jeg, hvis jeg har en skade?

Har du en kaskoforsikring, kan du ofte kører på det værksted du ønsker, når skaden er anmeldt hos dig forsikringselskab. Er der en en erstatningsansvarlig modpart, skal du få modparten til at henvende sig direkte til deres forsikringsselskab.

Husk altid at oplyse det værksted du vælger, hvilken forsikringselskab du har.

Det ofte sådan, at hvis der er en selvrisiko forbundet med skaden, vil du modtage en opkrævning fra dit forsikringselskab efterfølgende, når de har afregnet skaden med det valgte værksted.

Kan jeg selv vælge, hvilket værksted jeg ønsker at bruge?

Ja. Som kunde har du altid mulighed for at vælge det værksted du mener er det rette til at lave din bil. Kontakt dog altid dit forsikringselskab inden du laver aftaler med det valgte værksted.

Tilbyder i gratis lånebil?

Ja, hos Maul Bilers pladeværksted stiller vi altid en gratis lånebil til rådighed.

Den gratis lånebil er inkl. 100 km. pr dag og ex. brændstof. Derudover er der en selvrisiko på 5.000 kr.

Du har dog mulighed for at tilkøbe dig 0 kr. i selvrisiko for et tillæg på 75 kr. pr. dag, dog maksimalt 500 kr. for hele lejeperioden. OBS! Dette aftales ved bestilling af lånebilen.

Hvem skal vælge værksted for din bil?

Har du været så uheldig at være ude for at trafikuheld, eller er din bil blevet skadet? Ja, så er det faktisk ikke ligegyldigt, hvem du får til at udbedre skaden. Det kan nemlig nogle gange har stor betydning for din bils sikkerhed, hvordan skadeværksted/pladeværkstedet reparerer din bil. Crash test afsløre nemlig, at biler der ofte er repareret ud fra forældede vejledninger ikke er lige så sikre ved en evt. ny kollision. 

Nogle forsikringsselskaber anvender et forudbestemt værksted, og det er desværre ofte en udbredt misforståelse, at du ikke selv må vælge det skadeværksted/pladeværksted, der passer dig. Når du tager sagen i egen hånd, og vælger et skadeværksted/pladeværksted der passer dig, har du også bedre mulighed for at sikre dig det skadeværksted/pladeværksted, som lever op til dine forventninger. Hos Maul Biler er du garanteret, at vi altid arbejder ud fra de nyeste vejledninger, som vi modtager fra fabrikanterne, og vi vil altid sørge for at have den nye viden inden for området. 

På vores skadeværksted/pladeværksted er vores pladesmede uddannet i at udbedre alle former for trafikskader, hvilket gør, at vi er kvalificeret til at udbedre alle skader på alle bilmærker. Vælger du Maul Biler, kan du altid være sikker på, at vi så vidt muligt anvender originale reservedele og udfører et korrekt pladearbejde.

 
Del på facebook
Facebook
Del på linkedin
LinkedIn
Del på whatsapp
WhatsApp

Brug for hjælp?

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med henblik på at rådgive dig omkring din skade.

Brug for hjælp?

Udfyld  denne formular og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 

Brug for en pris?

Udfyld  denne formular og vi ringer til dig hurtigst muligt.

 

Thomas - Værksted

Brug for hjælp?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig