Topuddannet personale og autoriseret Skoda- og Nissan- værksted

Hos Maul Biler er det vigtigt for os, altid at kunne yde den bedste service. Derfor stræber vi efter at have nogle af de bedste pladesmede klar til at hjælpe dig videre. 

Vi har noget af branchens nyeste udstyr inden for skadesreparationer, og alle skader vil altid blive lavet indenfor de standarder, som Skoda og Nissan sætter, for at du som kunde kan bibeholde fabriksgarantien.  

Dine fordele:

*Den gratis lånebil er inkl. 100 km. pr. dag og ekskl brændstof. Derudover er der en selvrisiko på 5.000 kr. Du har dog mulighed for at tilkøbe dig 0 kr. i selvrisiko for et tillæg på 75 kr. pr dag, dog maksimalt 500 kr. for hele lejeperioden. OBS! Dette aftales ved bestilling af lånebilen.

Book tid til skadeværksted her:

Vi går altid langt for vores kunder

Klik på billedet for at se det tilhørende certifikat

Ofte stillede spørgsmål

Tilbyder i gratis lånebil?

Ja. Hos Maul Bilers pladeværksted stiller vi altid en gratis lånebil til rådighed.

Den gratis lånebil er inkl. 100 km. pr. dag og eksl. brændstof. Derudover er der en selvrisiko på 5.000 kr.

Du har dog mulighed for at tilkøbe dig 0 kr i selvrisiko for et tillæg på 75 kr. pr dag, dog maksimalt 500 kr. for hele lejeperioden. OBS! Dette aftales ved bestilling af lånebilen.

Hvad gør jeg, hvis jeg har en skade?

Har du en kaskoforsikring, kan du ofte køre på det værksted du ønsker, når skaden er anmeldt hos dit forsikringselskab. Er der en erstatningsansvarlig modpart, skal du få modparten til at henvende sig direkte til deres forsikringsselskab.

Husk altid at oplyse det værksted du vælger, og hvilket forsikringsselskab du har.

Det er ofte sådan, at hvis der er en selvrisiko forbundet med skaden, efterfølgende vil du modtage en opkrævning fra dit forsikringselskab , når de har afregnet skaden med det valgte værksted.