Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

PRIVATLEASING – Trygt, nemt og når du søger en billig og fleksibel løsning

Har du overvejet privatleasing frem for køb af ny bil? Du er ikke den eneste.

Privatleasing er blevet ekstremt populært, og med god grund. Det er både trygt og nemt at lease, hvis du gør det hos den rette bilforhandler. Derudover kan det være en billig og fleksibel løsning for dig. Det kan dog være svært at finde rundt i diverse informationer, fordele og ulemper ved privatleasing. Det hjælper vi dig med.

Bliv klogere på alt om privatleasing her.

Bliv klogere på alt du skal vide om privatleasing

Virker leasing helt uoverskueligt for dig? Og føler du dig usikker på snakken?

Vi har i dette indlæg sat os for at gøre dig sikker i snakken. Bliv klogere på alt om privatleasing her.

Leasing er kort sagt en slags leje af en bil. Du lejer en bil i en aftalt periode, hvor du får brugsretten og skal overholde aftalens betingelser. Betingelserne er bl.a. hvor mange kilometer du må køre i din leasingperiode, hvilken månedlig ydelse du skal betale m.v. Men bare rolig, du har selv indflydelse på betingelserne.

Helt teknisk sker der det når du leaser en bil, at leasingfirmaet sælger bilen til et finansieringsselskab som derfor ejer bilen, men hvor du vil blive påført som bruger af bilen. Som bruger af bilen skal du sørge for forsikring af bilen, samt den halvårlige ejerafgift.

Vil du læse et eksempel på en leasingkontakt, kan du trygt læse vores leasingkontakt igennem her.

Bliv klogere på alt om privatleasing
Leasing behov Maul Biler

Tilpas privatleasing til dit behov

En af de største fordele ved leasing af privat bil er som nævnt at du kan tilpasse bilen til dit behov, og at du kan udskifte bilen, så den passer til dit behov. Dette er især fordelagtigt hvis du er ung, under uddannelse, står over for en familieforøgelse el.lign.

Er du studerende eller måske færdiguddannet? Og har du kørt rundt i en lille bybil men søger nu en lidt større og mere sikker bil, som kan fragte dig trygt og sikkert til det nye job? Her er fleksibiliteten guld værd.

Skift din lille bybil ud til noget større. Du har muligheden så benyt den til f.eks. at lease en Polo, Fabia, Leon el.lign.

Står du over for en familieforøgelse? Og overvejer du hvorvidt du skal have en mindre eller større stationcar? Benyt muligheden. Opgrader til en stationcar variant som Golf, Octavia, Passat el.lign.

Det kan også være at du vil den modsatte vej. Dine børn er måske flyttet hjemmefra og du har ikke længere behovet for den store stationcar. Du ønsker at prøve noget nyt og spændende, og dit behov er ikke længere det samme. Prøv noget helt nyt som f.eks. en bil med anden drivkraft. Har du været vant til en benzinbil? Ja så prøv en elbil, plug-in hybrid el.lign.

Uanset hvordan dit behov måtte ændre sig, har du fleksibiliteten og friheden til at skifte bil.

Når det så er sagt skal du dog være opmærksom på, at der fra leasingfirma til leasingfirma er forskel på hvor længe du er bundet til kontrakten. Nogle firmaer opererer fast med 24 eller 36 måneder, andre endnu kortere. Nogle firmaer tilbyder dog at du kan opsige din leasingkontrakt efter 11 måneder med 1 måneds opsigelse. Det har vi ved Maul Biler valgt at gøre til fordel for vores kunder da stor fleksibilitet ofte er lig med store glæde.

Din indflydelse

Du kan ved leasing selv have indflydelse på hvilket udstyr din kommende leasingbil skal have, hvor meget du vil ligge i førstegangsydelse, hvad din månedlige ydelse skal være, hvor mange kilometer aftalen skal indeholde pr. år m.v.

Med andre ord; Din bil, dit behov.

Se vores nemme guide gennem billeasing her.

Leasing behov Maul Biler

3 områder du skal være opmærksom på, hvis du overvejer privatleasing

Hvornår skal jeg lease?” og ”Er det her det rette tidspunkt?” spørger du måske dig selv.

Der findes ikke noget korrekt svar på hvornår du skal lease og hvornår du ikke skal. Der findes dog en måde at blive klogere på det. Vi har her samlet de tre hovedpunkter, som er af størst betydning for valget og tidspunktet af privatleasing.

Din fremtidssituations betydning for privatleasing

Først og fremmest skal du overveje hvordan din fremtidssituation ser ud. Er den meget uklar og uforudsigelig kan det pege i begge retninger. Ved du at der skal ske store forandringer, som påvirker dit behov for bilens størrelse, udstyr og antal kilometer, kan det være at du skal vente.

Det er i virkeligheden en vurderings sag og afhænger meget af hvornår disse ting sker, og hvad din forestående leasingkontrakt siger om bindingsperioden.

Hvis du ved, at der inden for den nærmeste fremtid vil ske forandringer, vil vi anbefale at du vælger at lease hos et firma, som tilbyder opsigelse af kontrakten efter 11 måneder med 1 måneds opsigelse.

Dette har vi god erfaring med hos Maul Biler, da vi ofte ser kunders behov ændre sig.

Fremtidssituation med leasing Maul Biler
Bliv klogere på leasing behov Maul Biler

Dit kørselsmønster og behov – Hvorfor er mit kørselsbehov vigtigt ved leasing?

I forbindelse med din fremtidssituation vil dit kørselsmønster ofte følge de forandringer der kommer. Derfor skal du være opmærksom på hvor mange kilometer du må køre ifølge din leasingkontrakt.

Leasingfirmaer opererer ofte med 10-15.000 km. pr. år. Hvis du vurderer at dette vil knibe på dit kørselsbehov, vil vi råde dig til at tilkøbe ekstra kilometer. Det er til din fordel.

Du kan også vælge at tilkøbe ekstra kilometer som en buffer, så du ikke skal føle dig begrænset af din leasingkontrakt. Det ville jo være træls hvis du ikke kunne tage bilen på weekendtur el.lign. fordi du har en kilometerbegrænsning i din leasingkontrakt.

Prisen på ekstra tilkøbte kilometer varierer fra firma til firma, så forhør dig hos de steder du besøger.

Et andet godt råd er at holde styr på dine kørte kilometer under leasingperioden. Det vil være til stor ærgrelse for dig selv, hvis du har kørt mere end hvad kontrakten tillader. 

Der kan være stor forskel på hvor meget firmaerne opkræver for overkørte kilometer så spørg hos de steder du overvejer at lease hos.

Hos Maul Biler opererer vi f.eks. med 1,50 kr. pr. overkørt kilometer, men forhør dig rundt omkring. Det kan være en vigtig del af din beslutningsproces.

Bliv klogere på leasing behov Maul Biler

Din økonomi

Sidst men ikke mindst skal du tage højde for din økonomiske situation.

Er du under uddannelse eller uden job og har en ustabil indkomst? Eller har du ikke lyst eller råd til at købe en bil? Der er mange grunde til at lease hvis du kan genkende nogle af disse spørgsmål.

Ved leasing har du en førstegangsydelse, som er lavere end kontantprisen for en bil, samt en fast månedlig ydelse som du selv kan få indflydelse på. Hermed kan den månedlige ydelse være lig eller en del lavere end det, du hver måned skal betale for en købt bil i finansiering.

Hvis du er førstegangskøber, kan det være ekstra fordelagtigt at lease da du undgår en stor kapitalbinding.

Sidst men ikke mindst er der også muligheden for at bruge privatleasing som en måde at prøve dyrere biler på eller at prøve biler med anden drivkræft uden at ligge en stor kapitalbinding som ved et bilkøb.

Leasing økonomi Maul Biler
Bliv klogere på restværdi ved privatleasing

Bliv klogere på restværdien efter din leasingperiode

Når du leaser en bil, skal du altid være opmærksom på hvad leasingfirmaet skriver i din leasingkontrakt om restværdien. Der kan være stor forskel herpå.

Nogle firmaer vælger at sige, at du selv står til regnskab for bilen og restværdien efter endt leasingperiode. Det betyder at der ved kontraktens indgåelse aftales en restværdi. Restværdien udregnes ud fra hvor meget du ifølge din leasingkontrakt kommer til at køre. Altså, hvor meget afskrives der på bilen i din leasingperiode.

Efter endt leasingperiode er det så dit eget ansvar at købe bilen tilbage for restværdien, eller at sælge den videre. Hvis du sælger den for mindre end restværdien, hæfter du selv for differencen.

Andre firmaer vælger at sige, at du ikke skal bekymre dig om restværdien. Leasing firmaet køber i så fald bilen tilbage fra finansieringsselskabet som er dem, der ejer bilen under leasingperioden. Det er vi hos Maul Biler et eksempel på.

På denne måde slipper du for at bekymre dig om at skulle købe bilen efter endt leasingperiode eller at stå med et tab på bilen. Det er der stor frihed i.

Bliv klogere på restværdi ved privatleasing

Leasing – Trygt, nemt, billigt

Hos Maul Biler har vi valgt at gøre privatleasing af bil trygt, nemt og billigt. Det har vi gjort til fordel for dig.

Vi er af den mening, at du som kunde skal føle dig tryg, og ikke pludselig stå over for uforudsete omkostninger eller andre uventede overraskelser. Derfor tilbyder vi et koncept, hvor du som kunde altid får en service- og vedligeholdelsesaftale med, når du leaser en bil.

Med denne service- og vedligeholdelsesaftale er du sikret tryghed i din leasingperiode. Denne aftale dækker en eventuel service samt reparationer som følge af slitage og normal drift.

Hvis den bil du leaser skal til service mens du har den, er dette også inkluderet i aftalen.

I dette tilfælde ringer du blot til vores værksted på telefon +45 87 93 24 62 og så peger vi dig ud til det nærmeste værksted, som vi samarbejder med. Vi bestræber at gøre det så nemt som muligt for dig, så du ikke skal trodse den geografiske placering og køre til Maul Biler i Skanderborg for et serviceeftersyn.

Det samme gælder naturligvis hvis bilen skulle få brug for at komme en tur på værkstedet af anden grund. Du kontakter os, og vi fortæller dig, hvor du skal køre hen.

Bliv klogere på din service- og reparationsaftale her.

Bliv klogere på alt om privatleasing

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på