Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Erhvervsleasing

Nemt. Trygt. Personligt.

Google anmeldelser 4,6
4.6/5

Det ta'r kun fem minutter at lease en firmabil

tryghed_ikon

100% tryghed

Din bil er født med en leasing rapport, som er din sikkerhed imod uforudsete omkostninger. 

levering_ikon

Levering lige til døren

Få din bil leveret hjem til dig. Vi leverer i hele Danmark for kun 1.995 kr.

Maul Biler siden 1982

Vi har hjulpet vores kunder med at finde biler siden 1982.

Husk at vi altid står for restværdien

Bliv klogere på leasingaftalen

Din næste firmabil

Hos Maul Biler arbejder vi ud fra at give dig en kontinuerlig og tryg oplevelse 

*Der tages forbehold for tastefejl.
*Der tages forbehold for tastefejl.

Hvad er erhvervsleasing?

Vælger du erhvervsleasing gennem Maul biler, kan du selv vælge, om det skal være en operationel eller finansiel leasingaftale. Operationel leasing er til dig, som gerne vil kende din totalomkostning for hele bilens levetid. Du undgår nemlig at skulle stå med en restværdi på bilen og dermed et eventuelt tab. Finansiel leasing er til dig, som ønsker lidt mere frihed. Her er det nemlig dig selv, der står med tilbagekøbet af bilen efter endt leasingperiode. Det betyder også, at du selv kan vælge, om aftalen skal være inklusiv en service- og reparationsaftale og om du vil have fri kilometer i leasingperioden. 

Når du vælger erhvervsleasing, er det dit firma eller din arbejdsgiver, som skal afholde alle omkostninger forbundet med bilen. Bruger du firmabilen i privaten, vil du skulle beskattes af fri bil, hvorfor du derfor altid skal få oplyst beskatningsgrundlaget ved indgåelse af en eventuel aftale. 

Det er en fordel at lease en brugt bil som firmabil, da du derved kan opnå en gunstig beskatning. Vælger du en bil som er ældre end tre år, bliver beskatningsgrundlaget beregnet ud fra bilens nuværende handelsværdi og ikke bilens nypris. Du kan derfor få en ret lækker firmabil til gode penge. 

Hvordan beregnes beskatningsgrundlaget?

Firmabilens beskatningsgrundlag er sat individuelt og er altså forskelligt alt efter, hvor gammel bilen er. 

Firmabil leasing af biler, som er ældre end tre år, er derfor en fordel for dig som privatperson, da du ofte opnår et lavere beskatningsgrundlag. Man tager i beregningen nemlig udgangspunkt i de udbudte modeller, som er tilgængelige på eksempelvis bilbasen.dk.

Er du i tvivl om, hvad din næste firmabils beskatnignsgrundlag er, kan du altid kontakte os på tlf. 8652 0033 eller salg@maulbiler.dk for et uforpligtende erhvervsleasing tilbud. 

Hvorfor skal du lease firmabil frem for køb?

Skal du eller din virksomhed ud og lease en firmabil, er der mange fordel forbundet med at vælge erhvervsleasing frem for køb. Vi har samlet nogle af fordelene her:

Ønsker du i stedet at købe din næste firmabil, kan du se vores lager her.

Trin-for-trin guide til erhvervsleasing

Find din ønskede firmabil

På vores leasingside kan du gå på opdagelse blandt alle vores erhversleasingsbiler og vælge den bil, som netop passer til dit behov. Har vi ikke den helt rigtige bil på lager, står vi altid klar til at finde en til dig. 

Beregn din pris

Når du har fundet frem til den rette firmabil, kan du blot klikke ind på bilen for at tilgå vores leasingberegner. I leasing-beregneren kan du nemt tilpasse prisen ud fra dine ønsker om kilometer, førstegangsydelsen og eventuelt tilkøb af ekstraudstyr

Bestil bilen 

For at vi kan behandle din bestilling, skal vi bruge lidt oplysninger fra dig. Du skal derfor indtaste navn, adresse og e-mail.

Bekræftelse af leasingaftalen

En af vores dygtige rådgivere kontakter dig, hurtigst muligt og bekræfter aftalen.

Levering

Når papirarbejdet er klaret, starter klargøringen af din bil. Bilen bliver gennemgået  samt rengjort inden levering. Du kan både hente din erhvervsleasede firmabil hos os på Danmarksvej 32f eller få den leveret ud til dig for 1.995 kr.

Erhvervsleasing gennem Maul biler

Hos Maul biler er vi stolte af at have været en familiedrevet virksomhed siden 1982. Vi arbejder ud fra princippet om at give vores kunder kontinuerlighed og tryghed. Vi er specialister indenfor Nissan, Skoda, Volkswagen og Seat.

Vores dygtige og veluddannede rådgivere er din garanti for en tryg og velfungerende leasingproces, hvor alle aftalens vilkår og betingelser er nemme at overskue. Er du I tvivl, står vi altid klar til at guide dig videre. 

Har du brug for hjælp til at finde den helt rette firmabil, står vi altid klar til at lave et skræddersyet tilbud til dig. Vi er altid behjælpelig med at hente din drømmebil hjem fra udlandet.

Når du erhvervsleaser gennem Maul biler sikrer vi

En driftsikker bil

Inden udlevering af bilen laver en uvildig tredjepart (Applus bilsyn) en leasingrapport på bilen, som er dit overblik over bilens stand. Service- og reparationsaftalen dækker de fleste uforudsete omkostninger, så du slipper for de mange bekymringer, der kan følge med ved køb. Kun dæk skal du selv betale for.

Vi indestår for restværdien (Operationel leasing)

Hos Maul biler tilbyder vi operationel leasing til vores erhvervskunder. Det betyder, at du som kunde slipper for at indestå for bilens restværdi efter endt leasingperiode. Derved undgår du endnu en uforudset omkostning.

Hos Maul Biler går vi langt for vores kunder. Derfor står vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig igennem hele leasingprocessen.

Lad os finde den rette firmabil til dig

Har du nogle bestemte ønsker og kriterier for din næste firmabil? Eller skal bilen bare ramme et bestemt beskatningsgrundlag? Vi står klar til at finde den rette løsning for dig.

Vi har igennem en lang periode hjulpet en masse kunder med at finde den rette i udlandet, og vi kan helt sikkert også finde en til dig. Klik på nedenstående knap og udfyld formularen, hvis vi skal hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål

Kan det betale sig at Erhvervslease?

Dette er et meget individuelt spørgsmål, hvor man ofte skal ind og regne på den enkelte sag. Vi står altid klar til at hjælpe med at gennemskue, om det giver mening for dig.

Hvad koster det at lease en firmabil?
Det varierer rigtig meget alt efter, hvilken type firmabil du ønsker. Hos Maul Biler har vi firmabil fra 1.436 kr./md. Alle vores priser er inklusiv service- og reparationsaftale. 

Hvad er fordelen ved erhvervsleasing?
Fordelene ved erhvervsleasing er, at du har en fast månedlig ydelse samt øget fleksibilitet. Du kan frit træde ud af aftalen efter 11 måneder med en løbende måneds varsel. Derudover undgår du uforudsete omkostninger, da din service- og reparationsaftale dækker dette.

Hvem kan erhvervslease?

Ønsker du en firmabil gennem os, skal du blot tage fat i din arbejdsgiver. Det er nemlig din arbejdsgiver som skal bevilge dig erhvervsleasing.

Kontakt os på

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på