fbpx
Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Skal du lease eller købe?

Køb

Fra priser
kr 50.000
  • Ofte billigere efter 3 år
  • Ingen forpligtelser
  • Kør lige meget du vil

Leasing

Fra månedlig ydelse
kr 1.500
  • Mindre risiko
  • Ingen uforudsete omkostninger
  • Øget fleksibilitet

Leasing vs køb

Skal man lease eller købe?

Det er et spørgsmål rigtig mange stille sig selv, når de skal ud og finde deres drømme bil. 

Hvor vidt, det ene bedst kan svare sig frem for det andet, er utrolig svært at svare på. Det afhænger nemlig meget af den enkelte persons livsituation og økonomi. Det at lease en bil kan have mange fordele, men der er naturligvis også nogle ulemper frem for køb. 

Hvad er forskellen på leasing og køb

Kort fortalt er det at lease en bil, en aftale i mellem dig og et finansieringsselskab, hvor du blot bliver bruger af bilen. Køber du i stedet bilen, vil du naturligvis fremgå som ejer af bilen.

Vælger du at lease en bil, er det ofte en førstegangsydelse forbundet med opstart af aftalen. Herefter betaler du en månedlig ydelse, som ofte er inklusiv service og reparationer, så du undgår at bekymre dig om uforudsete omkostninger.  

Fordele ved lease en brugt bil

Som du måske godt kan fornemme, er der mange gode fordele ved at vælge, at lease en brugt bil. Som kunde får du nemlig en kvalitetssikret brugt bil, men samtidig en lav førstegangsydelse. Derudover får du en lavere månedlig ydelse sammenlignet med, hvis du skulle lease samme bil fra ny. Brugtvognsleasing er derfor for dig som gerne vil have værdi for pengene.

Du skal dog være opmærksom på enkelte forbehold, når du vælger at lease en brugt bil. Da du leaser en brugt bil, vil det ikke kunne undgås, at din kommende bil, kan have enkelte brugsspor, for eksempel mindre skrammer indvendig og udvendigt – Vi notere naturligvis alle skader, inden du får udleveret bilen, så du trygt kan køre videre. 

Se de billigste leasing biler i 2021 her eller billigste leasing bil med automatgear her

3 ting du bør overveje

Hvornår kan det betale sig?

Noget at det første du kan tænke over, er hvor mange penge du har til rådighed. Opstarten er tit billigere ved en leasing bil, da du har en lav førstegangydelse fremfor en finansiering, hvor du ofte skal betale op til 20% af købsbeløbet. Påtænker du blot at have bilen i 1-3 år, vil det ofte give mest mening at lease bilen, da afskrivningen ved køb ofte er høj de første 3 år. Efterfølgende vil det ofte være billigst, at købe bilen.

Risikovillighed

En anden ting du kan tænke over er din risikovillighed. Leasing giver dig ofte en øget tryghed, da du ikke har uforudsete værkstedsregninger, samt eventuelle værditab. Du vil have en fast månedlig ydelse som du kan budgetter med. Vælger du i stedet, at købe en bil kan det ofte i længden blive billigere for dig. Dette afhænger naturligvis af eventuelle værditab og reparationer.

Fleksibilitet

En sidste ting du bør overveje er den ønsket fleksibilitet. Vælger du et lease en bil, vil den månedlig ydelse være fastsat ud fra det antal kilometer om året du køre. Dette betyder, at du kan ende op med at skulle betale for eventuelt overkørte kilometer. Vælger du i stedet, at købe en bil har du selvfølgelig inden kilometer "begrænsning". Det kan derfor ofte være en fordel, at kende sit cirka kilometer forbrug inden man leaser en bil.

Hvordan leaser man en bil online?

Trin-for-trin-guide

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på