Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Leasing minibil

Som bilkøber står du med mange muligheder, når det kommer til valg af leasingbil. Hos Maul biler har vi forsøgt at gøre det en smule lettere med en kort gennemgang af, hvorfor du skal lease en minibil. 

Lease en minibil

*Der tages forbehold for tastefejl.

Hvad er kendemærket ved en minibil?

Som navnet indikerer, er en minibil ikke ret stor i størrelsen. En minibil er altså mindre end de små biler i mellemklassen. Den lille bil er praktisk at køre i for dig, som ofte har brug for at færdes på snævre steder. Med sin komprimerede størrelse gør den samtidig parkering på smallere steder langt nemmere. Dette betyder samlet set også, at du let kan bevæge dig rundt i byen på fire hjul i din minibil. 

En minibil er også et oplagt valg for dig som søger en pendlerbil som ikke må koste alt for meget. Du kan nemlig typisk lease en minibil fra 1.795 kr./md.

Brian Maul

Brian Maul

Direktør

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vidste du, at cirka hver fjerde bil der er solgt i Danmark faktisk er en minibil? Blandt de mest populære modeller finder vi Volkswagen Polo, Renault Clio, samt Skoda Fabia.

 

Grunden til at mange vælger at lease en minibil er, at du får meget bil for pengene, da de ikke er ramt på samme måde af den danske registreringsafgift. 

 

Læs de ofte stillede spørgsmål her:

Hvilken minibil skal jeg vælge 2021

Et oplagt bud vil være den nye Toyota Yaris som var blandt årets biler 2021. Vil du gerne prøve noget lidt andet kan vi varmt anbefale Skoda Fabia, der kommer med et nyt facelift i 2022. 

Hvad er den bedste minibil?

Er du på udkig efter en minibil kan vi varmt anbefale en Volkswagen Polo eller vores populære Skoda Fabia. Derudover er en favorit blandt mange danskere også den franske Renault Clio som også fås som hybrid. 

Hvilke minibiler har ŠKODA?

Leasingpriserne på en minibil varierer en del ud fra, hvilken mærke du ønsker. Typisk kan du lease en minibil fra 1.995 kr./md og op efter. Førstegangsydelsen vil normalt være omkring 7.495 kroner – 9.995 kroner.  

Hvilke minibiler har ŠKODA?

Søger du en minibil hos Skoda kan du på nuværende tidspunkt vælge i mellem Skoda Fabia, samt Skoda Scala.

Hvilke minibiler har SEAT?

Vil du gerne lease en SEAT? og det skal være en minibil? Så kan du med fordel kigge efter en Seat Ibiza som typisk kan leases fra 2.195 kr./md.

Hvilke minibiler har Volkswagen?

En af danskernes mest foretrukne minibiler er uden tvivl Volkswagen Polo. Så er du på udkig efter en minibil og det skal være en Volkswagen, ja så er en Polo helt sikkert et godt bud. 

Hvilken minibil er mest sikker?

Er du på udkig efter en sikker leasing bil? Så kan du med fordel kigge efter en Volkswagen Polo, Audi A1 eller Renault Clio. Audi A1 er den dyreste af disse, hvor Clio er den billigst. Sikkerheden er dog stadig helt i top på en Renualt Clio jævnfør EURO NCAP. Euro NCAP også kaldet European New Car Assessment Programme, er et europæisk institut der har til opgave at lave sikkerhedstest af alle nye biler som skal introduceret til det europæiske bilmarked. 

 

Se de billigste leasing biler i 2021 her eller billigste leasing bil med automatgear her

Hvornår er en minibil det rette valg?

Er du på udkig efter en lille bil som stadig har et fornuftigt bagagerum? Ja så kan en minibil ofte være et god bud. Blandt de største bagagerum i minibilsklassen finder du Skoda Fabia og VW Polo.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på