Lease en el bil

Elbilerne er kommet for at blive og efterhånden er de ved at være så gode, at 90% af befolkningen kan få dækket deres kørselsbehov i elbilerne. Elbilernes brugervenlighed er øget markant inden for de seneste år, hvor flere og flere ladestationer er dukket op i Danmark. Og så er elbilernes batterikapaciteter også markant forbedret. Dette gør at flere vælger at gå over til elbil, når den gamle benzin- eller diesel bil skal udskiftes. Kombineret med den øgede brugervenlighed af elbilerne samt de nye afgifter er det blevet langt mere attraktivt at overveje om en elbil skal være det næste bilkøb.

I overgangsfasen fra fossile brændstoffer til el er der dog stadig et par udfordringer, som du bør være opmærksom på som køber. Vi har samlet en række kendte fordele og ulemper ved elbiler, så du kan få et overblik, og vurdere om du er parat til at springe ud i at blive ejer af en elbil.

Stærk acceleration, Kraftig motor og sjove køreegenskaber

Elbiler er bare sjovere at køre i, længere er den simpelthen ikke. Den nye generation af elbiler kommer med endnu bedre og kraftigere motorer, som giver dig en unik og hurtig acceleration – lige når du trykker på speederen. I din elbil, skal du ikke vente flere sekunder på, at bilen kommer op i omdrejninger, og det giver en mere komfortabel kørestil. Ja, så elbilen egner sig også rigtig godt til bykørsel, hvor det måske er start/brems kørslen, der udgør størstedelen af kørslen. Den kvikke acceleration og kørestil gør det langt sjovere at flette ind og ud af trafikken og måske komme 5 minutter hurtigere på arbejde, hvem ved.

Forvarmet om vinteren eller nedkølet om sommeren – under opladning

Flere elbiler har mulighed for temperaturindstilling på forhånd, da de har adgang til store mængder energi fra ladestikket eller i batteriet. Det vil sige, at når din bil står og lader op, og du ved, at du snart skal ud og køre, så kan du forhånds-tempere din bil, så den er afkølet eller opvarmet efter dit behov. Med elbilen er det slut med en ubehagelig temperatur i din bil – både i sommer- og vinterperioden.

Færre udgifter til service og vedligeholdelse og længere levetid

Elbilen er for dig, som ønsker færre udgifter, når først du har købt ny bil. Med en elbil får du en bil, der består af færre mekaniske sliddele, som skal serviceres og vedligeholdes. Og ja, derfor får du altså en bil, som er billigere i brug. Eksempelvis er der oftest ikke olie på elbiler og derfor er du pludselig fri for at tænke over det, når du skal til service med din bil. Kort fortalt får du med en elbil et køretøj, der kommer til at spare dig for værkstedstider og nogle af serviceregningerne. En rigtig god forretning for dig som bilejer, men husk, at vi altid står klar til at hjælpe dig på vores værksted her hos Maul Biler.

Bedre for miljøet – punktum!

Lige for tiden har de fleste en holdning til, hvorvidt elbilen er en grønnere løsning en bilerne, der kører på fossile brændstoffer. Her hos Maul biler har vi derfor valgt at vise dig, hvor meget bedre en elbil er for miljøet under kørslen i tabellen fra videnskab.dk til højre. Elbilen er mere skånsomt for miljøet i forbruget – sammenlignet med den daglige udledning af CO2 i atmosfæren fra afbrænding af benzin- og diesel biler.

Hamed Zaman

Salgsrådgiver

Hamed Zaman salgsafdeling

Maul biler anbefaler

For at du får en god oplevelse med din nye elbil, så anbefaler vi dig her fra Maul Biler, at du kan møde disse kriterier:

 1. Du kan få en ladestation hjemme eller har adgang til en på dit arbejde.
 2. Du er indstillet på at købe en ny bil og kan vente på levering.
 3. Du vil gerne betale den lidt højere indkøbspris – som dog bliver tjent ind over tid.
 4. Du har ikke behov for en bil, der må trække en anhænger.
 5. Du kører ikke dagligt flere hundrede kilometer på motorvej.

Hvis du kan opfylde disse punkter, ser vi ingen grund til, at du ikke skal være med til at være forgænger for vores grønne omstilling i Danmark.

Værd at vide om leasing af brugt bil

Hvad er brugtvognsleasing?

Leasingmarkedet har igennem det sidste år oplevet en stor vækst og har i dag vundet en stor plads i danskernes hjerte. Leasing af brugt bil er en undergren af leasing, og er en smart måde at lease en bil på. Løsningen kommer med en række gode fordele for dig som kunde. 

Hvad er forskellen på leasing og Brugtvognsleasing?

Releasing, Korttidsleasing, genleasing eller brugtvognsleasing. Ja, som du måske har lagt mærke til har kært barn mange navne! Når alt kommer til alt er konceptet egentlig det samme. Leasing af en brugt bil er som sagt en undergren af leasing, og er kort sagt privatleasing af en brugt bil – hvad end den tidligere har fungeret som leasingbil, demobil eller lignende. Den store forskel på leasing af en brugt bil og en leasing er blot, at du i stedet for at lease en spritny bil, blot vælger en brugt som har nogle kilometer på bagen. Dette betyder naturligvis ikke, at du får en slidt og gammel spand at køre rundt i – nej, vi har nøje udvalgt alle vores brugte leasing biler, så de lever op til samme høje kvalitet som du oplever, når du køber brugt bil. Det vil sige, vi altid gennemgår bilen fra top til tå og sikrer os, at du er godt kørende. 

Fordele og ulemper ved brugtvognsleasing

Som du måske godt kan fornemme, er der mange gode fordele ved at vælge, at lease en brugt bil. Som kunde får du nemlig en kvalitetssikret brugt bil, men samtidig en lav førstegangsydelse. Derudover får du en lavere månedlig ydelse sammenlignet med, hvis du skulle lease samme bil fra ny. Brugtvognsleasing er derfor for dig som gerne vil have værdi for pengene.

Du skal dog være opmærksom på enkelte forbehold, når du vælger at lease en brugt bil. Da du leaser en brugt bil, vil det ikke kunne undgås, at din kommende bil, kan have enkelte brugsspor, for eksempel mindre skrammer indvendig og udvendigt – Vi notere naturligvis alle skader, inden du får udleveret bilen, så du trygt kan køre videre. 

Se de billigste leasing biler i 2021 her eller billigste leasing bil med automatgear her

Hvorfor skal du lease en brugt bil igennem Maul Biler

 1. Vi står altid klar til at sikre dig den bedste vejledning igennem mange års erfaring
 2. For at gøre det simpelt, har vi valgt at sige alle vores leasingaftaler altid løber 24 måneder, da det er den mest efterspurgte løsning.
 3. Leasingbilen kan du ofte få inden for 7 hverdage. 
 4. Fast månedlig ydelse - du vil altid kende din månedlige udgift til bilen igennem hele leasingperioden.
 5. Du kan altid træde ud af en brugtvognsleasingaftale efter 12 mdr.
 6. Få en gennemtjekket bil - vi gennemgår altid bilen, inden den bliver udleveret til dig. 
 7. Gratis Vejhjælp* (Hvis du vælger en Skoda eller Nissan), samt service og vedligeholdelse er inkluderet i prisen.

Få et tilbud

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.