Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo
Anmeldelse af tekst
5/5

Littlemodern.dk – et unikt univers til babyer og børn

Hos Forældreuniverset har vi indgået et samarbejde med littlemodern.dk, hvor de giver et lækkert gavekort med i vores babypakke, som du får mulighed for at få, når du bestiller en rådgivning angående din næste familiebil hos os. 

 

littlemodern.dk er en webshop, sælger tøj, accessories og interiør til børn i alderen 0-10 år. Deres mål er dog ikke at være “endnu en” på markedet, og de har derfor gjort en dyd ud af at udvælge specialiserede produkter fra nichebrands. På deres webshop er det derfor muligt at finde mærker og produkter, som du ikke finder alle steder. Hvis du derfor vil gøre noget særligt ud af dit barns børneværelse eller give dit barn noget overtøj på, som alle andre børn ikke har, er littlemodern.dk et særdeles godt bud på et sted at kigge. 

 

I denne artikel vil vi, med inspiration i lækre varer fra littlemodern.dk, komme med forslag til, hvordan du bedst kan klæde den lille på i autostolen i de kolde måneder, så det er både tempereret, behageligt og ikke mindst sikkert.

Vinter og en køretur i bilen med baby – hvordan fungerer det nu lige?  

Når det bliver vinter, er det naturligvis vigtigt at klæde den lille varmt på i det rigtige overtøj. De helt små har svært ved selv at temperaturregulere, og af den årsag er der mange forældre, der naturligt er bange for, at den lille sidder og fryser, når man kommer ud i den kolde bil. Dog sker der ofte det, at man grundet lige netop dén bekymring kommer til at give barnet for meget tøj på, hvilket kan betyde, at barnet bliver overophedet eller ikke sidder sikkert spændt fast i autostolen. 

Har barnet det for varmt i autostolen?

Det er blevet råkoldt udenfor. Temperaturen viser kun lige omkring 0 grader og din lille baby skal med ud på tur i bilen, så naturligvis skal han/hun klædes rigtig godt og varmt på. Så på med den tykke, varme dragt, huen og lufferne udenover det almindelige sæt tøj, som barnet i forvejen har på. Men faktisk er det alt for meget. Når din baby bliver placeret i autostolen med alt det tøj på, får barnet endnu sværere ved at temperaturregulere, og så snart der er kommet lidt varme på inde i bilen, er det ikke længere naturligt, at barnet skal iklædes et så tykt ekstra lag tøj. 

Hvad sker der med sikkerheden, når dit barn har for tykt overtøj på i autostolen?

Når man, som den gode forælder man er (og dét er man – alle gør hvad de kan efter bedste evne!), giver barnet varmt og tykt tøj på i autostolen, påvirkes dens komfort og endnu vigtigere – dens sikkerhed. Det der sker, er nemlig at man ikke får spændt selerne tæt nok ind til barnets krop, netop fordi overtøjet fylder for meget. Når autostolens seler ikke bliver strammet nok, har barnet for meget plads til bevægelse i stolen, i tilfælde af at der sker en kollision eller der skal laves en meget hård opbremsning. Barnet bliver altså ikke holdt sikkert tilbage af autostolen, som det er meningen (Kilde på BeSafe)

Så … Holde mit barn varmt og have styr på sikkerheden – hvordan gør jeg så det?

Når du skal holde dit barn fint tempereret og samtidig sikre sikkerheden på køreturen, er der flere muligheder. BeSafe har givet flere tips til at gøre dit barn køreklar i kulden, hvoraf vi har udvalgt tre gode tips til dig (Kilde på BeSafe).

  • Brug en kørepose, der er specialdesignet til en autostol.
  • Læg et tæppe over dit barn, når barnet er blevet spændt fast i autostolen.
  • Giv barnet tøj på af fleece, uld eller en blanding af uld og bomuld.

Materialer som disse giver god isolation uden at fylde for meget, så der ikke kommer til at være luft mellem barnet og selen. 

Vi har samlet en række eksempler på overtøj a la det fra littlemodern.dk:

Rigtig god tur!

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på