fbpx
Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

5 gode til hvorfor du skal vælge en minibil

Som bilkøber står du med mange muligheder, når det kommer til valg af bil. Hos Maul biler har vi forsøgt at gøre det en smule lettere med en kort gennemgang af en minibil. Minibil vil være et oplagt valg for dig, hvis du kan svare ja til omkring 3 ud af de 5 nedenstående punkter:

  1. Bor til dagligt eller færdes ofte i byen
  2. Vil gerne have mere sikkerhed i bilen
  3. Ønsker mest mulig bil for pengene
  4. Vil gerne have fornuftig med plads til passagerer og eventuel bagage
  5. Ønsker en brændstoføkonomisk bil

Hvad er kendemærket ved en minibil?

Som navnet indikerer, er en minibil ikke ret stor i størrelsen. En minibil er altså mindre end de små biler i mellemklassen. Den lille bil er praktisk at køre i for dig, som ofte har brug for at færdes på snævre steder. Med sin komprimerede størrelse gør den samtidig parkering på smallere steder langt nemmere. Dette betyder samlet set også, at du let kan bevæge dig rundt i byen på fire hjul i din minibil.

Micra

Det bedste ved en minibil er...

Vælge dit ekstraudstyr

Fra byens smalle gader til den brede motorvej

Hvis dine daglige kørselsbehov udgøres af varierende ruter, kan du sikkert med fordel vælge dig en minibil. Med bilens lille, fikse størrelse kan du uden problemer suse rundt i storbyen og parkere på begrænset plads uden for meget besvær. Samtidig kan er bilen ikke for lille til, at den stadig kan give en behagelig køreoplevelse, når den luftes på motorvejen.

Det kan betale sig

Du skal ikke lade dig snyde af den lille indpakning, for med en minibil får du i langt de fleste tilfælde meget for pengene. På den måde koster det dig ikke det hvide ud af øjnene, hvis du ønsker bilkomfort i din hverdag. Set fra et økonomisk perspektiv kan du også overveje, om en om en dieselmotor kunne være den foretrukne løsning for dig, hvis du eksempelvis ofte kører lange strækninger - måske hvis du pendler til og fra arbejde.

Kører du i blæsevejr, og særligt hvis du også kører med høj fart, vil vindstød kunne mærkes mere markant i minibilen, end i mange større biler, som et resultat af den lille størrelse. Selvom du sagtens kan pendle i din minibil, så kan den komprimerede plads i kabinen måske blive for trang på de helt lange strækninger – eller på bilferier. Her vil du med fordel kunne opgradere til en lille mellemklassebil. Det samme gælder også, hvis du har en hverdag, hvor du skal have plads til større oppakning i bilen, så som en barnevogn. Endeligt vil du med en bil i denne størrelse ofte være mere disponeret for støj i kabinen.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på