5 gode til hvorfor du skal vælge en minibil

Som bilkøber står du med mange muligheder, når det kommer til valg af bil. Hos Maul biler har vi forsøgt at gøre det en smule lettere med en kort gennemgang af en minibil. Minibil vil være et oplagt valg for dig, hvis du kan svare ja til omkring 3 ud af de 5 nedenstående punkter:

 1. Bor til dagligt eller færdes ofte i byen
 2. Vil gerne have mere sikkerhed i bilen
 3. Ønsker mest mulig bil for pengene
 4. Vil gerne have fornuftig med plads til passagerer og eventuel bagage
 5. Ønsker en brændstoføkonomisk bil
Minibil

2 udvalgte fabriksnye minibiler

fabia

Skoda Fabia

Fra137.000KR

 • Finansiering fra 1.433 ,-/MD

  • Privatleasing fra 2.099 ,-/MD

  Nissan Micra - Nissan forhandler

  Nissan Micra

  Fra146.583KR

  • Finansiering fra 1.522 ,-/MD

  • Hvad er kendemærket ved en minibil?

   Som navnet indikerer, er en minibil ikke ret stor i størrelsen. En minibil er altså mindre end de små biler i mellemklassen. Den lille bil er praktisk at køre i for dig, som ofte har brug for at færdes på snævre steder. Med sin komprimerede størrelse gør den samtidig parkering på smallere steder langt nemmere. Dette betyder samlet set også, at du let kan bevæge dig rundt i byen på fire hjul i din minibil.

   Kan jeg hjælp dig?

   Salgsrådgiver

   Hamed Zaman

   81108973


   Mail: hz@maulbiler.dk

   Fordele vs. begrænsninger, hvis du vælger en minibil

   Skal du vælge en minibil?

   Det bedste ved en minibil er…

   Fra byens smalle gader til den brede motorvej

   Hvis dine daglige kørselsbehov udgøres af varierende ruter, kan du sikkert med fordel vælge dig en minibil. Med bilens lille, fikse størrelse kan du uden problemer suse rundt i storbyen og parkere på begrænset plads uden for meget besvær. Samtidig kan er bilen ikke for lille til, at den stadig kan give en behagelig køreoplevelse, når den luftes på motorvejen.

   Det kan betale sig

   Du skal ikke lade dig snyde af den lille indpakning, for med en minibil får du i langt de fleste tilfælde meget for pengene. På den måde koster det dig ikke det hvide ud af øjnene, hvis du ønsker bilkomfort i din hverdag. Set fra et økonomisk perspektiv kan du også overveje, om en om en dieselmotor kunne være den foretrukne løsning for dig, hvis du eksempelvis ofte kører lange strækninger – måske hvis du pendler til og fra arbejde.

   Maul Biler
   Maul Biler

   Minibilen og djævelens advokat

   Forbehold for størrelsen

   Kører du i blæsevejr, og særligt hvis du også kører med høj fart, vil vindstød kunne mærkes mere markant i minibilen, end i mange større biler, som et resultat af den lille størrelse. Selvom du sagtens kan pendle i din minibil, så kan den komprimerede plads i kabinen måske blive for trang på de helt lange strækninger – eller på bilferier. Her vil du med fordel kunne opgradere til en lille mellemklassebil. Det samme gælder også, hvis du har en hverdag, hvor du skal have plads til større oppakning i bilen, så som en barnevogn. Endeligt vil du med en bil i denne størrelse ofte være mere disponeret for støj i kabinen.