fbpx
Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

SKODA FABIA 2022

SKODA FABIA 2022

SKODA har netop lanceret de første billeder af den fjerde generation af SKODA Fabia 2022. Den nye fabia 2022 bliver en del større end den nuværende og har en række nye assistentsystemer. Derudover før den nye brændstoføkonomisk EVO-motorer, samt samt Simply Clever-løsninger som vi kender. 

SKODA Fabia har altid været en favorit hos danskerne, og blev i 2001 årets bil. I dag kører der ca. 56.600 ŠKODA Fabia i Danmark.

Tilbud og kampagner

Målene på den nye ŠKODA FABIA 2022

Målene på den nye Skoda Fabia 2021

SKODA Fabia 2022

Skoda FABIA 2022

Rummelighed

I første omgang er det den nye FABIA Hatchback, som ŠKODA nu har sendt på vejene inden verdenspremieren i maj. Trods camouflagen er det tydeligt at se, at fjerde generation FABIA Hatchback er vokset betragteligt. Således er den med sine 4.107 mm blevet 110 mm længere, og bredden er øget 48 mm til 1.780 mm. Den nye FABIA er bygget på samme MQB-A0-platform, som SCALA, KAMIQ og OCTAVIA, og det har bl.a. givet mulighed for at øge akselafstanden med 94 mm, så den nu er 2.564 mm. Alle millimeterne bliver vekslet maksimalt til litervis af rummelighed. F.eks. er bagagerummet vokset med hele 50 liter, så det nu rummer 380 liter bagage – lige så rummeligt som flere biler i mellemklassen. Og når bagsædet bliver fældet frem, er der hele 1.190 liter. En anden rekord i minibilsklassen er luftmodstanden, som er helt nede på 0,28 Cw. Til sammenligning har den nuværende FABIA en luftmodstandskoefficient på 0,32. Udover karrosseriets design er det mange små detaljer, som medvirker til den lave luftmodstand. F.eks. har den nye FABIA luftindtag i forkofangeren, som lukker automatisk, når motoren ikke har behov for køling. ENYAQ iV leveres med baghjulstræk (firehjulstræk er i rørledningen) og kraftige elektriske motorer til et dynamisk emissionsfrit drev med en rækkevidde på op til 500 km.  Udover bilen er skabt til dem, der elsker miljøet, så er den også for dem, der elsker moderne teknologi, smarte sikkerhedssystemer, god rummelighed og et behageligt interiør lavet af kvalitetsmaterialer. Derudover finder du også en bred vifte af Simple Clever-funktioner. Overall er ENYAQ iV en praktisk og komfortabel elektrisk SUV, der er tilpasset hverdagens mange gøremål helt ligesom en konventionel bil.

EVO-motorer med op til 150 hk

Lav luftmodstand giver lavere brændstofforbrug – og det gør lav vægt også. Selvom fjerde generation af FABIA er vokset betragteligt, er lykkedes ŠKODAs ingeniører at holde kampvægten på samme niveau som den nuværende FABIA. Dertil kommer en ny generation af brændstoføkonomiske EVO-motorer, der gør, at størstedelen af modelvarianterne kan køre cirka 20 km/l (WLTP). Det er som udgangspunkt trecylindrede benzinmotorer med eller uden turbo, men som endnu en nyhed har ŠKODAs mest populære firecylindrede motor, 1.5 TSI ACT 150 hk DSG med automatisk cylinderfrakobling og DSG-automatgear, også fundet vej til den nye FABIA. Hvad den nye FABIA – og dermed kunderne – også er forkælet med, er nyeste generation udstyr og assistentsystemer fra større biler i ŠKODAs modelprogram. F.eks. har den nye FABIA Lane Assist og kan fås med bl.a. adaptiv fartpilot, digitalt cockpit, Park Assist, Traffic Sign Recognition, Manoeuvre Assist og Side Assist, hvor sidstnævnte holder øje med og advarer mod bagfrakommende biler i den blinde vinkel. Udover disse designelementer kan du også vælge ti forskellige udstyrspakker og supplere dem med flere enkeltstående funktioner.

43 Simply Clever-løsninger

En mere lavpraktisk nyhed – men ikke desto mindre efterspurgt af familier med små børn – er muligheden for ISOFIX-beslag i passagersædet foran som supplement til ISOFiX-beslagene i bagsædet. Passagersædet foran rummer i øvrigt endnu en tilvalgsmulighed i form af et ryglæn, som kan fældes frem, så man kan transportere ekstra lange genstande i sin FABIA. Det fældbare passagersæde er én af i alt 13 Simply Clever-løsninger, som er nye i FABIA. Nogle af dem har endda premiere i den nye FABIA. Det gælder f.eks. et nyt fleksibelt opbevaringsrum på undersiden af bagagerumsgardinet. Det kan bære op til 3,5 kg og kan opbevare f.eks. jakker, som man ikke vil ‘flashe’ på bagsædet til indbrudstyve, og som man heller ikke vil lægge på en beskidt bagagerumsbund. I alt kan den nye FABIA fås med hele 43 Simply Clever-løsninger, der selvfølgelig omfatter isskraberen i tankdækslet – en ŠKODA-klassiker, der første gang så dagens lys i netop FABIA.

SKODA Fabia interiør

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på