fbpx
Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Få skræddersyet din varevogn

Hvis du er på udkig efter en eller flere varevogne, varebiler eller kassevogne til din virksomhed, så er du kommet til det rette sted. Her hos Maul Biler står vores dygtige og kompetente sælgere klar til at rådgive dig i, hvilken bil/vogn, der matcher dit behov. Det gælder anset om du er en lille virksomhed bosat i en bymidte med et behov for en lille varebil eller en større salgsvirksomhed med et behov for flere varebiler. Hos os er du sikret en personlig og professionel vejledning igennem hele processen. Lige nu anbefaler vi dig at overveje vores Nissan NV400, som er drevet af el.

Ønsker du at lease dine biler? Så husk, at vi hos Maul biler tilbyder erhvervsleasing til erhvervsdrivende. Dette kan du høre mere om ved at kontakte vores sælgere.

Find din næste varevogn her

4 udvalgte fabriksnye varevogne

Nissan E-NV200

Nissan E-Nv200

Nissan Qashqai

Nissan Nv300

Nissan Qashqai

NV400

Nissan Qashqai

Nissan Navara

5 ting du skal vide, inden du køber en varevogn

Her har vi oplistet 5 gode råd, som du som erhvervsdrivende bør overveje, inden du erhverver dig de(n) varebil(er). Det er bl.a. væsentligt at du gør dig overvejelser over, hvilke omkostninger, der løbende vil være på dine varebiler.

 

Formål med erhvervsbilen

Det lyder banalt, men faktisk kører rigtig mange rundt med overlæs – også uden, de er klar over det. En undersøgelse fra Storbritannien i 2015 viste, at 84 % af de biler, der bliver stoppet fik en bøde for lovovertrædelse. Første step er derfor, at du gør dig overvejelser om, hvad varevognen skal fragte – både i volumen og vægt.

Løbende omkostninger på erhvervsbilen

Ud over den åbenlyse omkostninger, som f.eks. ”kilometer pr. liter”, så er der også andre faktorer, som har indflydelse på din varevogns bidrag til din virksomheds rentabilitet. Her kan nævnes: intervallet af km mellem service, slid på bremser, dæk, alm. vedligeholdelsesomkostninger og gensalgsværdien. Det er derfor en god idé, at du registrerer de angivne ting på dine nuværende bil, så det kan afsløre bilens reelle omkostninger. Dermed er du bedre klædt på, når du næste gang skal udskifte din varevogn/varevogne, og rådgivningen vil desuden kunne foregå på et langt bedre grundlag.

Komfort og køreglæde

Når du overvejer ny(e) varevogn(e) er komfort og køreglæde også en væsentlig faktor. Det vil både du og dine kollegaer, der bruger firmaets varevogn(e) i hverdagen nok nikke genkende til. Vi anbefaler dig derfor igen at gøre dig tanker om, hvilke behov din virksomhed og ikke mindst de arbejdende har i hverdagen. Eksempelvis kan det være en idé at gøre sig overvejelser over, hvilke krav du har til radiokvaliteten, koblingen eller air condition. Hvis dette ikke spiller, så kan det hurtigt blive en lang dag på arbejdet.

Betaling/finansiering af din varevogn

Som erhvervsdrivende vil du nok gerne undgå høje månedlige omkostninger på dine varevogne. Derfor er det en god idé for dig, der ønsker at købe ny varevogn, at du kigger efter TCO (Total cost of ownership). Mulighederne for din finansiering/betaling af varevognene kan være en smule kompliceret, og derfor anbefaler vi, at du får professionel rådgivning for at finde den optimale løsning til netop din virksomhed. For at høre mere om finansieringen af din bil er du velkommen til at kontakte en af vores sælgere hos Maul biler. Balancegangen, mellem at minimere virksomhedens omkostninger og bevare fleksibiliteten i finansieringen er hårfin. Du bør derfor overveje, hvilke behov din virksomheden i har i din hverdag, da det er en afgørende faktor for bundlinjen.

Virksomhedens image

Førstehåndsindtrykket af virksomheden er en afgørende faktor, når dine handler skal i hus. Her har din bil en vigtig rolle. Kommer du kørende i en gammel rustspand, så sender det et forkert signal. Kommer du derimod kørende i den nyeste model, så har du formodentlig allerede gjort et langt bedre indtryk end din konkurrent i rustspanden. Der ligger altså en signalværdi i den eller de biler, som din virksomhed kører i og det er værd at tage med i dine overvejelser, når du vil købe nyt. Mulighederne for din finansiering/betaling af varevognene kan være en smule kompliceret, og derfor anbefaler vi, at du får professionel rådgivning for at finde den optimale løsning til netop din virksomhed. For at høre mere om finansieringen af din bil er du velkommen til at kontakte en af vores sælgere hos Maul biler. Balancegangen, mellem at minimere virksomhedens omkostninger og bevare fleksibiliteten i finansieringen er hårfin. Du bør derfor overveje, hvilke behov din virksomheden i har i din hverdag, da det er en afgørende faktor for bundlinjen.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på