5 gode grunde til at vælge en serviceaftale

5 gode grunde til at vælge en serviceaftale

Udvid din tryghed

Hos Nissan og Skoda er der "kun" henholdsvis 3 og 2 års fabriksgaranti, når du køber en ny bil. Ved at tegne en service- og reparationsaftale kan du igennem reparationsaftalen udvide din tryghed op til 5 år.

Undgå uforudsete omkostninger

En service- og reparationsaftale er med til at sikre at du undgår uforudsete omkostninger. Igennem din service- og reparationsaftale er du dækket, hvis din motor står af lige op til sommerferien, eller hvis din gearkasse går i stykker lige inden dit barns konfirmation. Det eneste du skal gøre er at booke en tid på vores værksted og før du har set dig om er din bil klar igen, helt uden beregning.

Fast månedelig betaling

Igennem en service- og reparationsaftale laver du en opsparing med en fast månedlig betaling, sådan at hvis din bil skulle gå i stykker eller når den skal til service kan du blot booke en tid på værkstedet, uden beregning.

Økonomisk fordel

Ofte kan det være en god service- og reparationsaftaler være en økonomisk fordel. Vi oplever især ofte kunder med dieselbiler er glade for deres aftale, da eventuelle reparationer som udgangspunkt er dyre end en benzin. NYT nu kan du også tegne serviceaftale på din el-bil! kontakt os for at hører mere.

Undgå besværet

Det er super nemt med en service- og reparationsaftale, det eneste du skal gøre når din bil skal på værksted, er blot at booke en tid på værkstedet. Du slipper for at skulle tænke over, hvilket værksted du skal bruge, samt bekymre dig over, hvad der nu skal laves på bilen.