Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Skift af batteri

Har du oplevet at din bil ikke gider starte? Så kan ofte skyldes manglende strøm på bilen. 

Der er kommet mere og mere elektronik ind i bilerne og det kræver naturligvis strøm. 

Derfor er det vigtigt, at du har et velfungerende bilbatteri.  Vi oplever især, at vinterens kulde kan være ekstra hård ved dit batteri. Derfor kan det være en rigtig god idé, at få testet dit bilbatteri løbende, så du undgår skulle bruge din vejhjælp.

Din pris: fra 1.495 ,-

Skift af bilbatteri
Familiebil leasing

Hvordan kontrollere man et batteri?

Har du oplevet, at din bil har svært ved at starte? eller er du bare i tvivl omkring, hvordan dit bilbatteri har det? Så kom ind forbi vores værksted, hvor vi har mulighed for at teste batteriets tilstand. Vores mekaniker anvender en såkaldt batteritester som kan måle, hvordan dit batteri har det. Testeren fortæller os, om dit batteri kan holde spændingen, samt om det aflader. 

To simple måder du selv kan teste batteriets tilstand. 

1. Start bilen, føles den en smule sløv ved opstart? Så skyldes det ofte batteriet. 

2. Åbn motorhjelmen. Kig efter hvide skjolder eller andre tegn på utætheder på batteriet. Hvis dette forekommer er det på tide at få skiftet batteriet. 

Familiebil leasing

Er billige bilbatterier i virkeligheden dyre?

Det er ikke altid en billig løsning, er det billigste i længden. Vælger du at købe et billig bilbatteri kan den nemlig ofte i længden vise sig at være dyre. Dette skyldes blandt andet, at de billige batterier ofte ikke holder ligeså længe. Derudover er der også ofte bedre garanti på anerkendte batterimærker.

Er du i tvivl, hvilket batteri du skal vælge er du altid velkommen til at kontakte vores værksted.

Hvis du har et sløvt eller ligefrem defekt batteri kan du med tiden skade bilens elektronik. Det er ofte de dele som kræver en konstant strøm for at fungere, der tager skade ved den lave spænding. Derfor anbefaler vi altid at få tjekket dit batteri løbende. 

Dansk vejhjælps statistikker over udrykninger, viser at biler med et batteri der er ældre end 3 år oftere bliver hentet. Dette gælder især i vinterperioden, hvor frosten tager ekstra hårdt på batteriet. Derudover skal batteriet om vinteren ofte løse flere opgaver på en gang såsom sædevarme, varme i bagruden, viskere, varmeblæser, radio, samt lys. Dette betyder ofte, at batteriet overbelastes og vejhjælp skal tilkaldes.

Du kan efterhånden købe bilbatteriet mange steder. Men husk nu ikke at købe et for billigt, da det ofte bliver dyrere i længden. Det er altid en god idé, at spørge din mekaniker til råds inden du køber et nyt batteri. 

Batteriets levetid afhænger meget af kvaliteten, samt hvordan det bliver brugt. Men en tommelfingerregel siger, at de typisk holder i tre til fem år.

Udvalget af bilbatteriet er stort og du kan finde dem i mange prisklasser. Men husk nu ikke at købe et for billigt, da det ofte bliver dyrere i længden. Det er altid en god idé, at spørge din mekaniker til råds inden du køber et nyt batteri.

Familiebil leasing

Få tilbud på nyt batteri

Se alle vores andre reparationer

Skift af bilbatteri Få tilbud

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på