Korttidsleasing - Skoda Citigo

Skoda Citigo - Korttidsleasing

Gratis babypakke

Book tid til en rådgivning og få en gratis babypakke. Ring ind og bestil en tid til din gratis rådgivning eller book online nu.

Få en plante

Hos Maul Biler A/S har vi derfor valgt at udskifte vores konventionelle chokoladeæsker med Spirens grønne gaver, som du får som en tak for, at du handler ny bil hos os.

Få en gratis togbillet

Nu skal du bare høre! Med internettets nye muligheder er bilmarkedet blevet mere dynamisk på tværs af hele Danmark. Vi tilbyder derfor dig en gratis togbillet i forbindelse med køb af bil.

Maul Biler gør det nemt at leje en bil

Fast månedlig ydelse

Lej en bil, hvor der er taget højde for det hele. Lejer du en bil igennem Maul Biler via vores samarbejde med Carflow, kender du altid den månedlige omkostninger. Vores priser er nemlig inklusiv forsikring, grøn ejerafgift, service og reparationer. Derudover stræber vi efter altid at have 0 kroner i førstegangsydelse.

Betal kun for brændstof

Vi vil gerne gøre det nemt for dig. Lejer du en bil igennem Maul Biler, skal du kun tænke på brændstof til din bil. Den månedlig ydelse er nemlig inklusiv forsikring, grøn ejerafgift, service og reparationer.

Levering lige til døren

Uanset om du bor i Aarhus, Silkeborg, Skanderborg eller andre steder i landet, er du altid velkommen hos Maul Biler. Ønsker du i stedet at få bilen leveret hjemme hos dig selv kan du tilkøbe dette for kun 1.995 ,-

Fuld fleksibilitet

Hos Maul Biler elsker vi fleksible løsninger. Derfor kan du køre i din bil, så længe det passer dig. Efter den første måned kan du opsige din bil med kun 1 uges varsel.

Skoda Citigo

Barnevognsguide

Leasing af Skoda citigo - Den lille bybil

Er der plads til en barnevogn?

Leder du også efter en lille bil med plads til en barnevogn? Så kan denne guide måske hjælpe dig. Vi har nemlig igennem vores barnevognsguide testet en række små biler og fundet frem til, hvilken lille bil med plads til barnevogn du eventuelt kan vælge. Men med kun 250 liter i bagagerummet er Skoda Citigo måske ikke den oplagte lille bil med plads til en barnevogn, men vælger du at kombinere den med en Baby Jogger fra Pixizoo kan det faktisk sagtens lade sig gøre!

Skoda Citigo er til dig, der gerne vil have en lille og nem bil at køre i, men hvor der stadig er plads til en barnevogn til din lille guldklump. Hvis du ønsker at komme nemt fra A til B, især i bylivet, og hvor du nemt og hurtigt kan finde en parkeringsplads, fordi din lille bil kan være de fleste steder, så er Skoda Citigo helt klart et godt valg! Så er I en rigtig byfamilie, der gerne vil eje en lille bil med plads til en barnevogn, så tag et ekstra kig på Skoda Citigo.

Skoda Citigo - lille bil med plads til en barnevogn
Skoda Citigo - lille bil med plads til en barnevogn

Barnevogn

Bilen kan rumme en Baby Jogger barnevogn. 

Bagagerum

Skoda Citigo har et bagagerum på 250 liter. 

Babypakke

Du kan få en babypakke ved booking af rådgivning. 

Kontakt os

Du kan kontakte os på telefon +45 86 52 00 33 

Hvad siger andre om Skoda Citigo?

Skoda Citigo leasing

5/5
Hvilkenbil.dk
Skoda Citigo er et underholdende bekendtskab, der kører fremragende. Retningsstabilitet, affjedringskomfort og støjniveau er virkelig førsteklasses. Alt i alt er kørselskomforten imponerende med tanke på pris og motorisering, og undertegnede ville ikke betænke sig på at køre til Sydeuropa i den. Dynamisk er bilen med på det meste mishandling, man byder den, og drøner man ind i et sving med høj fart, kvitterer forhjulene med en imponerende vedhæftningsevne.
FDM
Motoren i Citigo er den samme trecylindrede sag, som også kendes fra søsterbilen VW Up. Den har ikke turbolader, yder 60 hestekræfter, og er koblet sammen med en femtrins manuel gearkasse. Oplevelsen af bilen er udmærket, og både motor og gearkasse fungerer upåklageligt. Fabrikken stiller 24,4 km pr. liter i udsigt, og det er ikke helt uopnåeligt. Vi kørte under vores test 23 km pr. liter i snit mellem by (23 km/l), landevej (25 km/l) og motorvej (20 km/l). På den måde er Citigo en glimrende pendlerbil, der med sin gode benzinøkonomi gør det helt uinteressant at tænke i diesel-baner. En lav ejerafgift er med til at underbygge dette. Trods sin alder er Skoda Citigo stadig en bil, der kan konkurrere med de nyeste biler i klassen
Bilbloggen
Søskendeflokken fra Volkswagenkoncernen er af flere blevet rost for deres relativt gode køreegenskaber, set i forhold til bilernes størrelse. Det kor vil jeg slutte mig til. Citigo ligger nemlig rigtig godt i svingene, den accelererer ganske pænt, og motorvejshastigheder er intet problem for den heller. Derudover får du med Citigo ikke et skrækkeligt forhold til bump på vejen, affjedringen er nemlig overraskende god, for en bil, der ikke er længere end 3,5 meter. Så når det gælder køreegenskaber er den lille tjekkiske bybil overraskende god.

Værd at vide om leasing af brugt bil

Hvad er brugtvognsleasing?

Leasingmarkedet har igennem det sidste år oplevet en stor vækst og har i dag vundet en stor plads i danskernes hjerte. Leasing af brugt bil er en undergren af leasing, og er en smart måde at lease en bil på. Løsningen kommer med en række gode fordele for dig som kunde. 

Hvad er forskellen på leasing og Brugtvognsleasing?

Releasing, Korttidsleasing, genleasing eller brugtvognsleasing. Ja, som du måske har lagt mærke til har kært barn mange navne! Når alt kommer til alt er konceptet egentlig det samme. Leasing af en brugt bil er som sagt en undergren af leasing, og er kort sagt privatleasing af en brugt bil – hvad end den tidligere har fungeret som leasingbil, demobil eller lignende. Den store forskel på leasing af en brugt bil og en leasing er blot, at du i stedet for at lease en spritny bil, blot vælger en brugt som har nogle kilometer på bagen. Dette betyder naturligvis ikke, at du får en slidt og gammel spand at køre rundt i – nej, vi har nøje udvalgt alle vores brugte leasing biler, så de lever op til samme høje kvalitet som du oplever, når du køber brugt bil. Det vil sige, vi altid gennemgår bilen fra top til tå og sikrer os, at du er godt kørende. 

Fordele og ulemper ved brugtvognsleasing

Som du måske godt kan fornemme, er der mange gode fordele ved at vælge, at lease en brugt bil. Som kunde får du nemlig en kvalitetssikret brugt bil, men samtidig en lav førstegangsydelse. Derudover får du en lavere månedlig ydelse sammenlignet med, hvis du skulle lease samme bil fra ny. Brugtvognsleasing er derfor for dig som gerne vil have værdi for pengene.

Du skal dog være opmærksom på enkelte forbehold, når du vælger at lease en brugt bil. Da du leaser en brugt bil, vil det ikke kunne undgås, at din kommende bil, kan have enkelte brugsspor, for eksempel mindre skrammer indvendig og udvendigt – Vi notere naturligvis alle skader, inden du får udleveret bilen, så du trygt kan køre videre. 

Se de billigste leasing biler i 2021 her eller billigste leasing bil med automatgear her

Hvorfor skal du lease en brugt bil igennem Maul Biler

  1. Vi står altid klar til at sikre dig den bedste vejledning igennem mange års erfaring
  2. For at gøre det simpelt, har vi valgt at sige alle vores leasingaftaler altid løber 24 måneder, da det er den mest efterspurgte løsning.
  3. Leasingbilen kan du ofte få inden for 7 hverdage. 
  4. Fast månedlig ydelse - du vil altid kende din månedlige udgift til bilen igennem hele leasingperioden.
  5. Du kan altid træde ud af en brugtvognsleasingaftale efter 12 mdr.
  6. Få en gennemtjekket bil - vi gennemgår altid bilen, inden den bliver udleveret til dig. 
  7. Gratis Vejhjælp* (Hvis du vælger en Skoda eller Nissan), samt service og vedligeholdelse er inkluderet i prisen.

Bestil tilbud

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Få et tilbud

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.