Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

7 gode til hvorfor du skal vælge en mikrobil

Som bilkøber står du med mange muligheder, når det kommer til valg af bil. Hos Maul biler har vi forsøgt at gøre det en smule lettere med en kort gennemgang af en mikrobil. Mikrobilen vil være et oplagt valg for dig, hvis du kan svare ja til omkring 4 ud af de 7 nedenstående punkter:

  1. Bor til dagligt eller færdes ofte i byen
  2. Har et ønske om en fabriksny bil til en fornuftig pris
  3. Kører ofte kortere ture
  4. Har ikke det store behov for meget plads
  5. Ønsker lave anskaffelses- og driftsomkostninger
  6. Kører sjældent på motorvej
  7. Ønsker en ekstra bil 

Hvordan spotter jeg en mikrobil?

Lad dig ikke snyde af navnet – mikrobilen har nemlig flere gode egenskaber at byde på! Mikrobilen er mindre end minibilen, og er dermed den mindste type af bil, du kan få. Den fikse størrelse gør bilen perfekt at køre rundt i byen med, og fordi den fylder tæt på ingenting, triller den nemt langs smalle gader samt parkeres besværfrit på kringlede pladser. Dertil kommer, at en mikrobil ofte være praktisk i forhold til din økonomi, fordi den både kan køre langt på literen og samtidig ikke har en høj nyvognspris.

Brugt skoda citigo

Find din næste Mikrobil her

Fordele vs. begrænsninger, hvis du vælger en mikrobil

Mikrobil - fordele_ulemper

Det bedste ved en mikrobil er...

Det bedste ved en mikrobil er...

Let tilgængelig

Med denne populære biltype vil du i de fleste tilfælde kunne gøre dig et billigt køb – også fra ny. Dertil kommer de oplagte økonomiske fordele, at mikrobiler oftest både kører langt på litteren og har en lavt sat afgift. En mikrobil kan derfor være et fornuftigt køb i flere tilfælde, blandt andet hvis du står over for at skulle købe din første bil, eller hvis du skal udvide din bilsamling.

Vælge dit ekstraudstyr

Smidighed på fire hjul

Bor du i byen, eller kører du ofte bykørsel, kan en mikrobil være et oplagt valg for dig. Den fikse størrelse kan køre selv i byens smalleste gader, er let at vende på snævre pladser og kan parkeres uden besvær, selv når det er trangt med pladsen.

Lille bil med stor attitude

Selvom en mirkobil er praktisk på flere forskellige punkter, behøver du heldigvis ikke at nøjes med en kedelig bil. Faktisk kommer mange mirkobiler i et fedt design og er tegnet med flotte linjer, så de kan markere sig på vejen med et skarpt udtryk – også blandt de større biler.

Pladsen er ikke prangende

Når du vælger en mikrobil til, vælger du samtidig den gode plads fra. Det kunne være plads til at fragte større pakkenelliker eller måske endda en barnevogn. Ønsker du dig en bil med lidt mere rummelighed, men som stadig er lille i størrelsen, kan du i stedet med fordel overveje en minibil – eller en lille mellemklassebil, alt efter behov.

På kompromis med komforten

En mikrobil er i sit udgangspunkt skabt til smidig bykørsel og fiks parkering. Derfor vil den som hovedregel komme til kort, i forhold til oplevelsen af komfort under kørslen, når du bevæger dig med høj fart. Dertil kommer, at en lille bil oftest vil være langt mere disponeret for støj i kabinen. Dertil kommer, at selvom sikkerheden i små biler er blevet forbedret, er den naturligvis ikke på niveau med bilerne i de større klasser.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på