Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Er du studerende og skal i et praktikophold i løbet af 2023? 

Vil du bruge dine kompetencer i et spændende praktikophold?

Hvis du er studerende på en videregående uddannelse og står over for en praktikperiode i 2023, så er Maul Biler måske lige stedet du skal søge!

Hos Maul Biler tror vi på at man i en praktikperiode skal have lov til at berører en masse forskellige opgaver, så man nemmere kan mærke efter, hvad man gerne vil fokusere mere på i ens fremtidige job. Derudover tror vi på det er vigtigt at give praktikanten stor mulighed for at sætte sig præg på virksomheden og vores tidligere praktikanter har igennem tid været med til at rykke os en del.

Tag f.eks. Christine som har været med til at udarbejde forældreuniverset, Simone og Lærke der har været med til at lave en større make-over af vores hjemmeside ud fra en brugerundersøgelse og vores nuværende praktikant Mathilde der har lavet et kæmpe arbejde med vores SoME-platform som du især kan se på vores Facebook-side.

I samarbejde med dig vil Mathias sætte sig ned og finde frem til dine interesse områder og styrke disse igennem en fælles indsats. Du kan derfor frit være med til at sætte dit præg på netop din praktikperiode.

Lidt om os

Maul biler er en familie ejet virksomhed med et bilhus lokaliseret i Skanderborg. Vi er autoriserede forhandlere af  Nissan og har været det igennem en lang årrække.

Derudover forhandler vi også brugte biler. Den digitale hverdag er kommet for at blive. Derfor bestræber vi os hele tiden på at skabe en perfekt symbiose mellem det fysiske og det digitale i vores forretning. 

Hvorfor søger et bilhus en praktikant? 

Hos Maul Biler vil vi altid gerne blive bedre. Derfor søger vi en praktikant, som kan hjælpe os med vores videre udvikling. Vores CMO Mathias ønsker sig lige nu en sparringspartner og en legekammerat på kontoret til driften af det digitale univers.

Derfor søger vi dig, som kan hjælpe os med vores videre udvikling.  Vi tror på, at vi med åben dialog på tværs af fagligheder kan blive skarpere i vores kommunikation med alt hvad det indebærer. 

Et ord med på vejen fra vores tidligere praktikanter:

Christine Dimke
Christine Dimke
Cand. mag. i Nordisk sprog og litteratur, Aarhus Universitet
Læs mere
I min tid som projektansat hos Maul Biler har mine arbejdsopgaver har været udfordrende, spændende og meget varierede. Der har altid været nok at lave på kontoret – og samtidig har jeg haft muligheden for selv at byde ind med ideer og initiativer, så jeg har kunne sætte mit eget præg på arbejdshverdagen. Baseret på min erfaring fra min projektansættelse kan jeg kun på det varmeste anbefale Maul Biler som arbejdsplads, og jeg er sikker på, at de også vil tage godt imod en praktikant.
Birgitte Jørgensen
Birgitte Jørgensen
Cand. mag. i Nordisk sprog og litteratur, Aarhus Universitet
Læs mere
Jeg var i virksomhedspraktik hos Maul Biler i 4 uger, hvor jeg fungerede som marketingmedarbejder i virksomheden. Jeg blev taget rigtig godt imod af alle medarbejdere, og især af Mathias, som var ansvarlig for min virksomhedspraktik. Jeg fik lov til at snuse til mange forskellige arbejdsopgaver i løbet af de fire uger, hvilket var en fantastisk mulighed for at få indblik i, hvor meget arbejde der er bagved en virksomheds salg og marketing. Mange tror, at det ”bare” er lidt sociale medier og lidt fotografering hist og her, men for at slå igennem med sit indhold, skal der løses så mange opgaver løbende for at lykkes. Det var en meget lærerig oplevelse. Derudover fik jeg meget frie tøjler til selv at skabe indhold og nå i mål med idéer, hvilket var super fedt. Jeg kan på det varmeste anbefale at blive praktikant hos Maul Biler!
Tidligere
Næste
Erhvervsleasing i Skanderborg

Dygtiggør dig indenfor flere felter

Få erfaring med en lang række opgaver

Hos Maul Biler tror vi på man lær mest med en masse ansvar. Derfor vil du fra dag et få lov til at indgå i vores digitale hverdag. 

Ansøg her

Mathias Schaadt-Hansen

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på