fbpx
Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

4 gode grunde til, hvorfor du skal vælge en crossover

Som bilkøber, står du med mange muligheder foran dig og det kan være forvirrende. Hos Maul Biler har vi forsøgt, at gøre det en smule lettere igennem en kort gennnemgang af en crossover. En crossover vil være et oplagt valg for dig, hvis du kan svare ja til omkring 2 ud af de 4 nedenstående punkter:

  1. Ønsker en bil med et smart design
  2. Bilen skal have høj indstigning
  3. Ønsker en bil med et godt udsyn i trafikken
  4. Gerne vil kombinere bybilen med længere turer

Hvad er en crossover?

Crossoveren er en biltyper, der giver anledning til forvirring og spørgsmål, da den er lidt svær at blive klog på. Crossovers og SUV’er ligner til forveksling hinanden udenpå, men indvendigt er der er tale om to forskellige biltyper. Det hjælper heller ikke, at bilfabrikanterne også markedsføre deres crossover’s som SUV’er, hvilket kan virke forvirrende for dig, som leder efter din kommende bil.

Kort fortalt er en crossover en blanding af en SUV og en minibil. Crossoveren er herunder kendetegnet ved at bilen som oftest er mindre end en SUV, men stadig med en høj indstigning, så føreren samt passagerene er løftet op, så man har et rigtigt godt overblik over trafikken. Samtidigt får crossoveren med sin højde det her “firehjulstrækker-look”.

Find din næste Crossover her

Har du overvejet en Crossover

Så er crossoveren en god familiebil, eller hvad?

Ja, det er et godt spørgsmål, der afhænger af størrelsen på din familie og dine forventninger til bilens rummelighed. Hvis du er på udkig efter en familiebil med god plads, bliver du måske skuffet. Generelt iscenesætter bilfabrikanterne crossovers større og mere rummelige, end de i egentlig er. Crossovers er mere rummelige end de helt små minibiler, men der er stadig et stykke vej til de klassisike familiebiler, som fx. Skoda Octavia eller Nissan Qashqai. Er du på udkig efter en af de modeller, hvor der er rigtig meget rummelighed i kabine og bagagerum, så vil du kunne finde bedre alternativer, som vi har givet eksempler på ovenfor. Når det så er sagt, bliver crossovers ofte solgt til børnefamilier. Så, hvis dit behov til bilens rummelighed ikke er så stort, at du føler dig draget mod f.eks. en stationcar, så er crossoveren et fint bud på en lidt mindre familiebil. Her har vi f.eks. Nissan Juke eller Skoda Kamiq, som du er velkommen til at booke en tid og høre mere om hos en af vores dygtige sælgere.

Skoda Kamiq - Skoda Skanderborg

Forskellen på Crossover og SUV

En crossover er bygget på en anden bils karosseri (altså en anden bils skelet, kan man kalde det) mens en SUV er bygget helt fra bunden. Under produktionen af en crossover løfter man bilen lidt op og øger akselafstanden, for at gøre bilen en lille smule højere og længere. Og ja, her har du så også årsagen til, at crossovers oftest er billigere end SUV’er, da udviklingsprocessen for bilen er kortere, da man ikke starter fra bunden. Udover disse karosserimæssige forskelligheder mellem de to biltyper, er der ofte forskellige formål med at bygge hhv. crossover og SUV. En crossover opfylder oftest behovet om en mindre familiebil med god brændstofsøkonomi, mens SUV’en er til dem, der vil have det extra, som f.eks. firehjulstræk og dermed er SUV’en også bedre til offroad kørsel, hvilket crossoveren ikke kan anbefales til.

Nissan Juke

Nissan Juke

Fra 199.990 kr.

Skoda Kamiq

Skoda Kamiq

Fra 199.995 kr.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på