Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Har du brug for en finansiering?

Her har vi lavet en checkliste til dig med ting, som det er godt at være opmærksom på, når du overvejer finansiering af bil hos forhandlere og finansieringsselskaber.

– Renten – hvor høj er den og hvad ender ÅOP (årlige omkostninger i procent) med at være?

– Undersøg dit finansieringsselskab, inden du underskriver et billån

– Hvor gammel må bilen være ved denne type lån?

– Billånets løbetiden ift. bilens alder

– Vær opmærksom på billånets vilkår

Når du skal ud og låne til en bil er denne checkliste god at have med i din baglomme, så du får et lån, der er godt tilpasset til din privatøkonomi. Vi råder dig herudover til altid at stille skarpt på, hvilke behov du har, for får du mest mulig bil for dine penge samt den bedste rådgivning til dit bilkøb. Hos Maul biler anbefaler vi blandt andet finansieringsselskaberne Santander og Nordania. Du kan både vælge at finansiere din bil med eller uden udbetaling.

Overvejer du i stedet leasing?

Find din næste bil her

Finansiering af bil hos finansieringsselskab eller via leasingaftale?

Vi har sendt vores praktikant Mia Sandberg ud for at undersøge hvilke muligheder og spørgsmål, som man kan støde på, når man låneshopper hos finansieringsselskaberne og forhandlerne.

Gennem sin undersøgelse af finansiering af bil er Mia blevet klogere på, hvilke muligheder man har som potentiel ’låner’ til finansiering af bil. I sin undersøgelse har hun set på, hvilke muligheder der er hos finansieringsselskaber og hvilke leasingaftaler Maul biler udbyder.

Finansiering af bil – billån

Som potentiel ’låner’ til finansiering af bil skal man tage højde for, at man minimum skal låne 50.000 hos Santander for at få finansieret sin bil. Disse 50.000 kr. kan lånes på en meget fordelagtig måde, da Santander faktisk ikke kræver et udbetalingsbeløb. Hvis man har til udbetalingen af sin bil, opnår man dog en langt mere favorabel rente på sit billån. Mia har her prøvet at indtaste den billigste og mindste finansieringsmulighed, som Santander tilbyder

Her får du altså et lån på 50.000 til en meget lav månedlig ydelse, der betales over en lang låneperiode på 8 år. Et lån som de fleste kan være med på. Hvis du ønsker en kortere afbetalingsperiode, så kan du selv regulere din perioden og se din pris inde på Santanders hjemmeside, som du kan finde her 

Når du er nysgerrig på, hvad det vil koste dig månedligt at have et billån, er det altså hurtigt og nemt at slå en beregning af din ønskede finansiering op på finansieringsselskabets hjemmeside. 

Finansiering af bil – leasingaftale

Ønsker du dig en af de lidt dyrere modeller, så er en leasingaftale også en mulighed for dig, som ikke ønsker uforudsete udgifter. Med en leasingaftale får du en bil til rådighed til et fast beløb hver måned. En leasingaftale er typisk bindene i 11 måneder ad gangen, hvorefter du som forbruger har mulighed for at opsige din leasingaftale eller bytte til en ny bil. Med en leasingaftale får du altså en høj fleksibilitet – og ikke mindst en stabil økonomi. Her hos os starter vores leasingpriser fra 3.295 kr. pr. måned med 0 kr. i udbetaling. Til denne pris vil det være muligt at lease en Skoda Citigo.

Konklusion – Hvad skal du vælge?

Konklusionen på, hvordan man skal vælge finansiering af bil, kommer altså meget an på ens behov. Hvis man ønsker en lav månedlig ydelse, så er billånet hos Santander en god løsning. På denne måde ender man også med at være bilejer. Vil man til gengæld gerne være fri for uforudsete udgifter, så er leasing vejen frem. Med en leasingaftale er de eneste udgifter, som du skal forholde dig til din månedlige ydelse, udgifter til brændstof/opladning og et potentielt udbetalingsbeløb, når din leasingaftale starter. Som forbruger har du altså en bred vifte af muligheder, der kan tilpasses netop dine behov, hvis du ønsker at finansiere din bil. Du kan se vores udbud af biler til leasing her. Vi håber at denne side har været med til at give dig et overblik over dine muligheder for finansiering af bil. Hvis du har flere spørgsmål til finansiering af bil, så er du velkommen til at ringe til 81108973, for at høre mere om dine muligheder.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Udfyld felterne nedenfor

Telefonnummer

Nummerplade

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Vi ringer dig op inden for 1-2 dage.
Vi glæder os til at snakke med dig!

Hvis du mangler hjælp til andet  er du altid velkommen til at kontakte os på