3 gode grunde til, hvorfor du skal vælge en hatchback

Som bilkøber, står du med mange muligheder, når det kommer til valg af bil. Hos Maul biler har vi forsøgt at gøre det en smule lettere igennem en kort gennemgang af en hatchback. En hatchback vil være et oplagt valg for dig, hvis du kan svare ja til omkring 2 ud af de 3 nedenstående punkter:

 1. Ønsker en bil med fornuftig plads i kabinen
 2. Plads i bagagerummet til evt. lille barnevogn.
 3. Behøver ikke samme plads som en stationcar
hatchback

3 udvalgte fabriksnye mellemklassebiler

Skoda Fabia Ambition

Skoda Fabia

Fra137.000KR

 • Finansiering fra 1.433 ,-/MD

  • Privatleasing fra 2.099 ,-/MD

  Skoda Octavia Style

  Skoda Octavia

  Fra224.000KR

  • Finansiering fra 2.241 ,-/MD

   • Privatleasing fra 3.899 ,-/MD

  • Skoda Octavia Style

   Skoda Superb

   Fra305.994KR

   • Finansiering fra 3.003 ,-/MD

    • Privatleasing fra 4.199 ,-/MD

   • Hvad er en hatchback?

    Ja, hvad er egentlig en hatchback, tænker du nok. Det er en betegnelse for en biltype, hvor bagpartiet på bilen har en solid bagklap, der er hæftet fra tagkanten ned til kofangeren og derfor giver en god sikkerhed i trafikken. På grund af den store bagklap betragter producenterne hatchbakcks som tre- og femdørs biler. Og så er hatchbakken en bil, der på flere områder minder om en stationcar. Hatchbakken har oftest et stort bagagerum og generelt en rummelig kabine. Denne biltype henvender sig hermed særligt til dig, som ønsker en rummelig bil, der ikke bliver alt for stor ift. dit behov. Hatchbakken finder du her hos Maul biler i alt fra Nissan Micra til Skoda Superb. Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 86520033 eller henvende dig direkte til en af vores dygtige sælgere.

    Kan jeg hjælp dig?

    Salgschef

    Christian Ribergaard

    87932467


    Mail: crs@maulbiler.dk

    Fordele ved en hatchback

    Nem at parkere 
    En hatchback er med sin forholdsvis korte bagende en ideel bil at have, hvis du er bosat i en større by med begrænsede parkeringsmuligheder. Her får du altså både en bil, der er kompakt i sit udvendige design, men samtidig har en god rummelighed i kabinen med et stort bagagerum.

    Rummelighed – stor bagagerums kapacitet
    Oftest kan du i hatchbacks ligge bagsæderyglænet ned, så man får en større bagagerumskapacitet. Og vupti, så er bilen nærmest omdannet til en mindre stationcar, hvor du kan have alle de ting, som du nu engang skal transportere fra A til B.

    Et cool og sporty look
    Hatchbacks har et mere sporty udseende end eksempelvis stationcar eller sedan. Med en hatchback får du en bil, der på mange måder er designet med samme praktikalitet som stationcars, men ofte er mere sporty og cool at se på.

    Plads i bagagerummet
    Maul Biler

    Begrænsning ved hatchback’en

    Det er ikke en stationcar
    Hatchbakken er en praktisk bil, hvor man på trods af bilens størrelse får et stort bagagerum, der kan rumme en del i højden ift. en stationcar. Men ønsker du det helt store bagagerum, så er det en stationcar, som du er på udkig efter.

    Udvalgte hatchbacks på lager