Oplev den nye Skoda Octavia IV

To nye måder at opleve den nye Skoda Octavia IV.

Skoda Octavia IV – Din nye plug-in-hybrid

Nu fås den nye Skoda Octavia IV også som plug-in-hybrid med en WLTP-verificeret rækkevidde op til 60 km takket være den elektriske drivlinje. Skoda Octavia IV har samtidig fået et nyt dynamisk og emotionelt udtryk i form af skarpe og klare linjer i overfladen på bilen. 

Skoda Octavia IV kommer med smalle forlygter, der kan fås med fuld LED-matrix-teknologi, som sikrer dig 100% overblik på vejen – selv når det er bælgmørkt. Derudover fås den med dynamisk blinklys, der er med til at give bilen et ekstra pift af elegance. 

Det skal være nemt at lade op!

Vælger du en Skoda Octavia IV suppleres den velkendte tur til tankstationen af en opladning derhjemme eller på farten. Tilslutter du din Skoda Octavia til en højtydende wallbox, vil du kunne lade din bil fuldt op på ca. 3 timer og 30 minutter. 

Er det plads til hele familien? 

Den nye Skoda Octavia IV er den perfekte familiebil, som vil kunne opfylde langt de flestes behov, hvad end der skal være plads til en barnevogn, eller I blot ønsker plads til feriekufferterne. I bagagerummet finder du hele 450 L, og det er helt uden at tage plads fra for- og bagsædepassagererne. Som noget ekstra kan du også tilkøbe anhængertræk til din Skoda Octavia IV, som kan trække hele 1.500 kg.

Skoda Octavia - Skoda skanderborg

Book en hjemme fremvisning

  Dit navn (skal udfyldes)

  Dit Telefon nr. (skal udfyldes)

  Ønsket dato:

  OBS. Max 25 km fra Maul Biler.

  Tilbud og kampagner

  Finansiering

  Finansiering er beregnet som et eksempel, så det kan give dig et indtryk af, hvad bilen koster dig om måneden.
  Finansieringsskabelon - Skoda octavia IV

  Skoda Octavia fåes nu som hybrid

  4 gode grunde til hvorfor du skal vælge en hybridbil

  Som bilkøber står du med mange muligheder, når det kommer til valg af bil. Hos Maul Biler har vi forsøgt at gøre det en smule lettere med en kort gennemgang af en hybridbil. En hybridbil vil være et oplagt valg for dig, hvis du kan svare ja til omkring 3 ud af de 4 nedenstående punkter:

  Ønsker en bil der kører mere grønt

  Vil gerne køre langt på literen

  Ønsker en bil med høj gensalgsværdi

  Vil gerne have lydsvag og behagelig kørsel

   

  Skoda Octavia - Skoda Skanderborg

  SKODA OCTAVIA A8 COUPÉ iV

  KR299.995

  1,4 TSI Plug-in Hybrid 6 trins DSG

  WLTP-verificeret rækkevide på op til 60 km
  Skoda Octavia - Skoda Skanderborg

  SKODA OCTAVIA A8 COUPÉ iV PLUS

  KR319.995

  1,4 TSI Plug-in Hybrid 6 trins DSG

  WLTP-verificeret rækkevide på op til 60 km

  Stiktyper hos ŠKODA 

  Det er faktisk ikke særlig svært, at oplade en plug-in-hybrid. Nogen vil endda sige det er ligeså let som at oplade sin mobiltelefon. Det eneste du skal gøre, er at sætte et stik i din plug-in-hybrid, og så vil den begynde at oplade batteriet. Dog vil det være forskellige stiktyper, du skal vænne dig til at anvende.  

  ŠKODA IV Type-2-stik: Det er dette stik du vil anvende, når du oplader din plug-in-hybrid derhjemme eller på farten. 

  CCS: CSS også kendt som Combined Charging System, er det stik du vil anvende, når du ønsker at hurtiglade din bil via en hurtigladestation. Hurtigladestationerne finder du typisk langs motorvejene og er oftest tilknyttet enten EON eller Clever.  

  Elbiler fra ŠKODA  kan både anvende almindelig ladehastighed via type-2-stikket, samt hurtigopladning via CSS. Plug-in-hybrider fra ŠKODA kan desværre ikke hurtiglade, da de ikke har CCS. 

  Opladning med nødkabel

  Vælger du at købe en elbil eller plug-in-hybrid vil der ofte medfølge et nødkabel. Nødkablet er også bedre kendt som “momorkablet”, fordi dette ladekabel er beregnet til du kan lade din elbil eller plug-in-hybrid, når du er på besøg hos andre som ikke har en ladeboks – f.eks. din mormor. 

  Nødkablet et bygget op sådan, at det i den ene ende har et type-2-stik og et Schuko-stik i den anden ende. Type-2-stikket montere du i din elbil eller plug-in-hybrid og Schuko-stikket montere du i stikkontakten – En almindelig stikkontakt med jord. 

  Nødkablet kan også bruges som et alternativ til dem som ikke ønske, at have opsat en ladeboks i hjemmet. Dog er dette ikke den bedste løsning. Du kan nemlig opleve at dit hus´ elinstallationer ikke er dimensioneret til dette og opkobling derved overbelaster installationen. Derudover har nødkablet et større ladetab end opladning via ladeboksen – Du vil derfor kunne opleve at opladning via nødkablet er dyrere end opladning via ladeboksen.  En ladeboks med 7,2 kW AC kan lade en CitigoE op med 80 procent på ca. 4 timer og 8 minutter, hvor samme opladning vil tage ca. 12 timer og 37 minutter via nødkablet. 

  Anvender du nødkablet til opladning, bør elinstallationen ikke belastes med mere end 6A i mere end 2 timer. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler generelt, at man undlader at lade via nødkablet dagligt, når dette tilsluttes via en almindelig stikkontakt med jord. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler i stedet man får sat en ladeboks op, eller anvender et industristikprop, der er egnet til længerevarende høj belastning. Læs mere om dette på www.sik.dk.

  Fri Start fra ŠKODA Forsikring – i samarbejde med If

  NÅR DU VÆLGER EN SKODA FORSIKRING TIL DIN SKODA, FÅR DU BL.A. DISSE FORDELE:
  Check mark

  1 måneds gratis forsikring

  Check mark

  Ansvar og kasko

  Check mark

  Forrude dækning med lav selvrisiko på kun 1.500,-

  Efter 1 måned – Alt kan skræddersyes

  Check mark

  Månedsbetaling (uden gebyr)

  Check mark

  Selvrisiko

  Check mark

  Km. årligt m.fl.

  Service- og reparationsabonnement til din Škoda

  Vil du gerne undgå uforudsete regninger, når din Skoda har været på værksted? 

  En Skoda er bygget til at holde i mange år, og din bil er ingen undtagelse. Dog kan det ikke undgås, at delene på din Skoda bliver slidt og skal udskiftes eller repareres, i takt med at den bliver ældre og ældre. Ofte kan disse regninger komme som lidt af en overraskelse, der nogle gange kan forstyrre privatøkonomien en smule. Vælger du et service- og reparationsabonnement, kan du undgå disse bekymringer, da du derigennem kender din månedlige omkostning, som dækker alt fra service til eventuelle reparationer. Som en lille bonus kan du, såfremt du vil sælge din bil i fremtiden, overdrage dit service- og reparationsabonnement til den fremtidige køber.

  Maul Biler

  Anmeldelser fra medier

  Skoda Octavia anmeldelse
  Skoda Octavia anmeldelse
  Skoda Octavia anmeldelse