4 gode grunde til at vælge en hybridbil

Som bilkøber, står du med mange muligheder, når du skal vælge din nye bil. Hos Maul biler vil vi gerne gøre valget lettere for dig. For at gøre dit valg en smule nemmere har vi her på siden lavet en kort gennemgang af en hybridbil. En hybridbil vil være et oplagt valg for dig, hvis du kan svare ja til omkring 3 ud af de 4 nedenstående punkter:

Du ønsker en bil, der kører mere grønt

Du ønsker at køre langt på literen

Du ønsker en bil med en høj gensalgsværdi

Du drømmer om en lydsvag og behagelig kørsel

 

hybrid

Skodas hybridbiler

Skoda Octavia Active

Skoda Octavia

Fra299.995KR

 • Finansiering fra 2.924 ,-/MD

  Skoda superb style

  Skoda Superb

  Fra305.994KR

  • Finansiering fra 3.987 ,-/MD

  • Skoda Octavia Combi - Style

   Skoda OCTAVIA Combi

   Fra329.995KR

   • Finansiering fra 3.201 ,-/MD

   • Skoda superb style

    Skoda Superb

    Fra439.994KR

    • Finansiering fra 4.076 ,-/MD

    • Forskellen på en hybrid og elbil

      

     Hvis du er på udkig efter en ny bil – måske en ny familie bil og har et ønske om at køre mere grønt, så står du nok klar med en masse spørgsmål. Her vil vi hos Maul biler sætte dig lidt ind i, hvad forskellen på en hybridbil og en elbil er. Inden for de seneste år har markedet for hybrid- og elbiler nemlig udviklet sig markant. Dette har resulteret i stigende interesse for eldrevne biler. En hybridbil er et vidt begreb, og det er ikke altid helt nemt at blive klog på, hvad en hybrid egentlig er. Hvad betyder det, at en bilmotor er hybrid? Og hvad er forskellen på en hybridbil og en elbil?

     Her vil vi gerne forsøge at gøre dig klogere på de nye populære biltyper. Derfor har vi her opridset forskellen på hybril- og elbiler.

      

     • En hybridbil har to motorer. En forbrændingsmotor* og en elmotor
     • En elbil har kun en motor, som er rent eldrevet

      

     En hybridbil kan altså være en løsning for dig, som ønsker at køre grønnere, men som har brug for en længere rækkevidde end den som elbilerne på nuværende tidspunkt kan tilbyde. Her hos Maul biler forhandler vi både den populære plug-in hybrid* og den milde hybrid*, som kan tankes med el uafhængigt af forbrændingsmotoren.

     *En forbrændingsmotor drives af fossile brændstoffer, altså benzin eller diesel.

     *Plug-in hybrider har en elmotor, der kan oplades via stik og har to motorer, som vi har påpeget ovenfor.

     *Mild hybrid kører primært på forbrændingsmotoren, men her sker stadig en stor reduktion af dit CO2-udslip.

      

     Kan jeg hjælp dig?

     Salgsrådgiver

     Hamed Zaman

     81108973


     Mail: hz@maulbiler.dk

     Fordele ved hybridbiler

     • God brændstoføkonomi og fleksibilitet
      Hybridbilens elmotor bruges som aflastning for dens forbrændingsmotor. Særligt under accelerationen kommer elmotorens virke til bilen til gode og til udtryk, da en forbrændingsmotor her har et højt brændstofforbrug. Derfor er hybridbilen også en rigtig god løsning til dig, som kører meget bykørsel, hvor kørselsmønsteret er præget af mange start-stop.

      

     • Behagelig og lydsvag
      Hvis du vælger en hybridbil får du en bil, der er mere støjsvag end biler med forbrændingsmotorer. Støjniveauet dæmpes med hybridbilen, fordi elmotoren næsten er lydløs og samtidig aflaster elmotoren forbrændingsmotoren. Det gør at forbrændingsmotoren også bliver mere støjsvag, fordi den ikke skal yde helt så meget.

      

     • Det bedste fra begge verdener
      Med hybridbilen får du det bedste fra begge verdener. Her hos Maul biler kan vi f.eks. tilbyde dig en vores Skoda Superb, der kan køre 50 km, inden den får brug for at supplere med forbrændingsmotoren. Det gør, at hybridbilen er mere fleksibel end den rene elbil, så dig som har brug for en bil med en lang rækkevidde trygt kan vælge en hybridbil.
     Maul Biler
     Maul Biler

     Begrænsninger ved hybridbiler

     • Ofte dyr nypris
      I din søgen rundt på nettet har du måske noteret, at en hybridbil oftest er dyrere end en tilsvarende bil med forbrændingsmotor. Det skyldes, at hybridbilens udviklingsproces og teknologi er mere avanceret og dyr at producerer. Ja, derfor er det er det meget naturligt at hybridbilen er en smule dyre end bilen med forbrændingsmotor.

      

     • Performer dårligere i vintermånederne
      I de helt kolde vintermåneder vil du som ejer af en hybridbil opleve, at elmotorens batterikapacitet forringes en smule. Dette resulterer i, at elmotoren kan køre færre km pr./l end om sommeren.

      

     • Langsom opvarmning af kabine
      Fordi benzinmotoren ikke arbejder på fuld tryk ved acceleration og kørsel, så kommer det til at tage lidt længere tid før benzinmotoren bliver rigtig varm i vinterhalvåret. Dette kan vi dog hjælpe dig med ved at installerer eksempelvis Webasto fyr i din bil. For at høre nærmere om dette kan du ringe ind til vores dygtige sælgere.

     Udvalgte hybridbiler på lager