Google anmeldelser 4,7
4.7/5
Maul biler logo

Vil du bruge dine kompetencer i et spændende praktikophold?

Er du studerende og skal i et praktikophold i august 2022? 

Hvis du er studerende på en videregåendeuddannelse og står over for en praktikperiode i august 2022, så er Maul Biler måske lige stedet du skal søge!

Lidt om os

Maul biler er en familiejet virksomhed med et bilhus lokaliseret i Skanderborg. Vi er autoriserede forhandlere af både Škoda og Nissan og har været det igennem en lang årrække.

Derudover forhandler vi også brugte biler. Den digitale hverdag er kommet for at blive. Derfor bestræber vi os hele tiden på at skabe en perfekt symbiose mellem det fysiske og det digitale i vores forretning. 

Hvorfor søger et bilhus en praktikant? 

Hos Maul Biler vil vi altid gerne blive bedre. Derfor søger vi en praktikant, som kan hjælpe os med vores videre udvikling. Vores CMO ønsker sig lige nu en sparringspartner og en legekammerat på kontoret til driften af det digitale univers.

Derfor søger vi dig, som kan hjælpe os med vores videre udvikling.  Vi tror på, at vi med åben dialog på tværs af fagligheder kan blive skarpere i vores kommunikation med alt hvad det indebærer. 

Mathias Schaadt-Hansen

CMO

Din hverdag hos Maul Biler

Et ord med på vejen fra vores tidligere praktikanter:

Christine Dimke
Christine Dimke
Cand. mag. i Nordisk sprog og litteratur, Aarhus Universitet
Læs mere
I min tid som projektansat hos Maul Biler har mine arbejdsopgaver har været udfordrende, spændende og meget varierede. Der har altid været nok at lave på kontoret – og samtidig har jeg haft muligheden for selv at byde ind med ideer og initiativer, så jeg har kunne sætte mit eget præg på arbejdshverdagen. Baseret på min erfaring fra min projektansættelse kan jeg kun på det varmeste anbefale Maul Biler som arbejdsplads, og jeg er sikker på, at de også vil tage godt imod en praktikant.
Birgitte Jørgensen
Birgitte Jørgensen
Cand. mag. i Nordisk sprog og litteratur, Aarhus Universitet
Læs mere
Jeg var i virksomhedspraktik hos Maul Biler i 4 uger, hvor jeg fungerede som marketingmedarbejder i virksomheden. Jeg blev taget rigtig godt imod af alle medarbejdere, og især af Mathias, som var ansvarlig for min virksomhedspraktik. Jeg fik lov til at snuse til mange forskellige arbejdsopgaver i løbet af de fire uger, hvilket var en fantastisk mulighed for at få indblik i, hvor meget arbejde der er bagved en virksomheds salg og marketing. Mange tror, at det ”bare” er lidt sociale medier og lidt fotografering hist og her, men for at slå igennem med sit indhold, skal der løses så mange opgaver løbende for at lykkes. Det var en meget lærerig oplevelse. Derudover fik jeg meget frie tøjler til selv at skabe indhold og nå i mål med idéer, hvilket var super fedt. Jeg kan på det varmeste anbefale at blive praktikant hos Maul Biler!
Tidligere
Næste

Ansøg nu

Mathias Schaadt-Hansen
CMO

Kontakt mig

Få et tilbud

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Lad os finde din bil

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

Har du et spørgsmål?

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Beregn byttepris

Brian Maul

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Book en prøvetur

Brian Maul

Udfyldt denne formular og vi kontakter dig hurtigst mu1igt

Bestilling

Brian Maul

Brug for hjælp?

 

Mail: bm@maulbiler.dk

Telefon: 87932469

*Der tages forbehold for tastefejl.